İlişkiler Ruh eşinize ulaşmak için 4 ipucu

Ruh eşinize ulaşmak için 4 ipucu

20.12.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

Gelişen teknoloji ve gerçek olmayan ilişkilerin arasında, zaten zor bulunan ruh eşine ulaşmak iyice imkansız hale geldi. Ama merak etmeyin, bunun da bir çözümü var. İşte ruh eşinizi bulmak için işinizi kolaylaştıracak 4 ipucu

Ruh eşinize ulaşmak için 4 ipucu

Teknolojik olarak gelişen dünyada belki de en önemli sorunlardan biri iletişimsizlik. Bu durum öyle bir hale geldi ki beraber hayatımızı geçirmek istediğimiz kişilerle bile doğru iletişimi kuramıyoruz. Durum böyle olduğu için de zaten zor bulunan ruh eşine ulaşmak daha da güç hale geldi. Ama merak etmeyin, bu durumun da çaresi var.

İşte ruh eşinizi bulmak için size yol gösterecek 4 ipucu;

Ufkunuzu genişletin

Eğer bütün zamanınızı ruh eşinizi bulmak için çeşitli sitelerde dolaşarak ya da sokakta size uygun insanlar arayarak geçiriyorsanız, yeni şeyler deneme vakti. Gittiğiniz mekanları değiştirmeyi ya da yeni gruplara katılmayı deneyin. Böylelikle hem daha farklı ve sizinle aynı şeylere ligi duyan kişilerle tanışabilirsiniz.

Ne aradığınızı bilin

Tüm ömrünüzü geçirecek biriyle birlikte olmak ve sadece biraz kafa dağıtmak için biriyle birlikte olmak arasında ciddi fark var. Eğer sadece kafa dağıtmak için yanınızda birine ihtiyacınız varsa çok ince eleyip sık dokumanıza gerek yok. Sadece yanındayken çok fazla güldüğünüz biriyle bile birlikte olabilirsiniz. Fakat tüm ömrünüzü birlikte geçirmekse niyetiniz, sakın azla yetinmeyin. İç güdülerinize güvenin.

Kendi mutluluğunuzu bulun

Eğer kendinize güveniyorsanız ve kendinizle mutluysanız başkaları da sizinle bu mutluluğu paylaşacak. Evet biraz klişe olacak ama kendinizi sevmeden kimseyi sevemezsiniz. Dolayısıyla derinden aşık olabilmek için önce kendinizi sevmeniz gerekiyor. Olduğunuz kişiden mutlu değilseniz zaman içerisinde bu mutsuzluğu partnerinize de yansıtırsınız ve sebebi açıklanamayan kavgalar ortaya çıktığında da dönülmez o yola girmiş olursunuz. Yıpranmış ilişkileri kurtarmak çok daha zordur.

Dış görünüşe göre yargılamayı bırakın

Tabii ki hepimizin ideal hayat arkadaşında aradığı birtakım özellikler var. Gençliğinizi ve çocukluğunuzu kendi George Clooney’inizi arayarak geçirmiş olabilirsiniz ama ruh eşinizi bulduğunuzda görünüşünüzün hiçbir etkisi olmadığını anlayacaksınız. Dolayısıyla birisi sırf görünüş olarak beklentilerinizi karşılamıyor diye geri çevirmek yerine şans vermeyi deneyin. Ruhunuzun diğer yarısı hiç düşünmediğiniz o kişinin içine saklanmış olabilir.

Büşra Köksal / PembeNar Özel

Yazarlar