Salon Ruh haline iyi gelen dekorasyon fikirleri

Ruh haline iyi gelen dekorasyon fikirleri

25.04.2019 - 14:34 | Son Güncellenme:

Küçük ama etkili yöntemlerle evinizi doğal bir rehabilitasyon alana dönüştürebilirsiniz. Böylelikle evinizi daha yaşanabilir ve huzurlu bir hale gelecektir. İşte ruh halinize iyi gelecek dekorasyon fikirleri...

Ruh haline iyi gelen dekorasyon fikirleri

Ruh halinize iyi gelecek dekorasyon fikirleri ile evinizi daha huzurlu bir alana dönüştürebilirsiniz. Basit ama etkili dokunuşlar hem sizi hem de evinizi etkileyecektir. Mutfak, yatak odası ve salon aksesuarları gibi dekorasyon fikirlerini sizinle paylaştık. İşte ruh halinize iyi gelecek dekorasyon fikirleri...

Haberin Devamı

Beyaz mutfaklar

Mutfak dekorasyonunda her zaman beyaz rengi tercih edin. Beyaz, ışığı en rahat yansıtan renk olduğu için mutfağınız aydınlık ve ferah bir ortama dönüşecektir. Evinizde en çok vakit geçirdiğiniz yerlerden olan mutfakta dört mevsim beyazı tercih ederek, yıl boyu huzuru yaşayabilirsiniz.

Mavi duvarlar

Evinizde pozitif rüzgarlar esmesini sağlayan önemli bir detay olan mavi duvarlar, bebe mavisi ve açık mavi tonlarla pamuksu görünüme kavuşacak.

Yatak odası duvarları

Yatak odası duvarlarında özgür seçimler yapabilirsiniz. Tuğla desenli duvar kağıtları kullanabileceğiniz duvarlarda, pembe çiçekli göz yormayan duvar kağıtları da tercih edebilirsiniz. Yatak odası duvarlarında seçiminizi yaptıysanız renk tonu olarak gözü yormayan açık tonlarda belirlemeniz yerinde olacaktır.

Haberin Devamı

Salon aksesuarları

Salon aksesuarları seçiminde vintage tasarımlara yönelebilirsiniz. Beyaz, mavi ve yeşil renklerin kombinlendiği tasarımlar, salonunuzda otantik rüzgarlar estirecek. Battaniye, pike ve halı gibi salon kullandığınız diğer eşyaları da aynı renkte seçtiğiniz takdirde salonunuz nostaljik bir sinema filminden fırlamış gibi görünecek.

Yazarlar