Herkese Merhaba,

Bugün saçlarını uzatmak isteyenlerin dikkatini çekecek bir yazı paylaşıyorum. Bahsedeceğim yöntemi bizzat kendi saçlarımda da uygulayıp faydasını gördüğüm için sizlere de gönül rahatlığıyla anlatacağım. Lafı uzatmadan hemen tarife geçelim :)

Herkesin evinde rahatlıkla hazırlayabileceği bir bakım kürü!

Almanız gerekenler;

- Aktarlardan ulaşabileceğiniz sinameki otu ( paketi 5 lira)

- Eczaneden alacabileceğiniz bemiks ampül (paketi 5 lira)

- Badem yağı ( 5 lira)

1 çay bardağı suyu cezvede kaynatın. Ardından bir tutam sinameki otu koyun ve demlenmeye bırakın. 5-10 dakika bekledikten sonra bir kaba dökün ve içine bir adet bemiks ampülü kırın son olarakta badem yağının kapağı kadar ilave edin. Soğuncaya kadar beklemeye bırakın. Duşa girmeden önce yoğun olarak önce saç diplerinize masaj yaparak ardından tüm saçınıza uygulayın ve saçlarınızı bir havluyla sarın. Bu şekilde ne kadar bekletirseniz saçınız o kadar beslenecek ve daha faydalı olacaktır. (ortalama 45 dakika bekletebilirsiniz.) Burada size ufak bir tüyo vermek istiyorum, duşa girdiğinizde saçınıza su değdirmeden önce şampuanlayın bu şekilde yağın saçınızdan çıkması çok daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

Bu kürü 5 hafta boyunca haftada 1 kez uygulayın. 2 hafta ara verdikten sonra tekrar 5 hafta uygulamaya başlayın. Bu sürenin sonunda saçlarınızdaki uzamayı gözle görülür bir şekilde farkedeceğinize garanti veriyorum :)

Uygulayanlardan mutlaka geri dönüş bekliyorum,

Sevgiler.