Saçınızın rengi, yaşam tarzını yansıtsın!

Bayanların saçları ve özellikle saç renkleri, onların en çok dikkat ettiği ve yaşam kalitelerini tayin eden, üzüntülerini unuttururken mutlu anlarını da bir anda kabusa çevirebilen bir konudur.

Bir saç uzmanı olarak mesleki kariyerimde karşılaştığım en dikkat çekici konulardan biri, kadınların değiştirmekte en zorlandığı ve son derece hassas, dikkatli ve temkinli davrandığı saç renkleridir. Yılların tecrübesiyle de bu yaklaşımlarında çok haklı olduklarını da belirtmek isterim…
Peki, olası olumsuzlukları en az indirip strese girmemek için saç rengi nasıl belirlenir? İsterseniz şimdi size, en ufak detayları bile atlamadan, en doğru saç rengine nasıl karar vereceğinizi anlatayım! Sormak istediğiniz her şeye de cevap vereceğimden emin olabilirsiniz…

Haberin Devamı


Saçınızın tonları, yaşam temponuzu ve heyecanınızı belirler!


Peki, buna nasıl karar verecek, hangi rengi seçeceksiniz? Örneğin; doğallıktan yana bir tarzınız varsa ve giydiğiniz kıyafetlerden makyajınıza kadar samimi ve doğal bir görüntü sergilemekten hoşlanıyorsanız, içinizden geldiği gibi hareket edin. Saç renginiz öncelikle sizin içinize sinmelidir. Aksi halde kendiniz değil bir başkası gibi olursunuz!

Ten renginize uygun, saçta mükemmel renk eşitliği sağlayacak, uzun süre kalıcı saç boyaları nelerdir? Tıklayınız…



Saç renkleri ne söyler?


Kahve tonlarından vazgeçmeyin!


Bu sene KAHVE tonları ve üzerinde ışıklar (gölgeler) çok rağbet görüyor. Birçok ünlüde de görüldüğü gibi keyif verici bu renklerde, saçlarınızla fazla uğraşmanıza da gerek yoktur. Yani saçlarınıza her gün fön veya maşa yaptırmanıza gerek kalmaz. Kaliteli bir saç şekillendiricisi ve güvenle kullanabileceğiniz losyon, serum, dax ve köpük alternatifleriyle kolayca şekil verebilirsiniz…

Havalı ve göz alıcı bukleler yaratmak elinizde! Ürün önerileri için Tıklayınız….


Eğer hala sarı saçtan vazgeçemiyorsanız!


Doğal sarı saçları bulmakta zorlanıyorsanız RÖFLE veya BALYAJ uygulamasıyla saçınızın tek renk olmasını engelleyin. Böylece saçlarınızın rengi daha doğal duracaktır. Sarı saçların en çok gidebileceği ten rengi BEYAZ tendir. Evet, bilinenin aksine beyaz tenlerde sarı saçlar daha ışıl ışıl ve doğal görünür.


Seksi bir görünüş, göz alıcı parlaklık için Kızıl tercih edin!

Haberin Devamı


Göz alıcı, dikkat çekici ve ışıltılı saçlar istiyorsanız çözümü basit! Kızıl ve bakır tonları saçlarınıza farklı bir güzellik katacaktır. Hele hele yine beyaz tenlerde kızıl saçlar, “ben buradayım” diyecek kadar iddialıdır!


Bu senenin en SEKSİ tercihi KIZIL renklerdir ama diğer renklere göre de bakımı daha zordur! Elde ettiğiniz bu rengi mümkün olan en uzun süre kullanabilmek için koruyucu şampuan ve bakım kremleri kullanmalısınız.


Soluk ten rengine sahipseniz üzülmeyin!


BAKIR tonları soluk tenler için idealdir. Yeşil ve mavi gözleri öne çıkartmak için birebirdir. BAKIR tonlarındaki bir saçı, KIZIL doğal dalgalar ile hareketlendirmek de iyi bir tercih olabilir…
Bu önemli notu da bir daha yazmadan geçmek istemiyorum…


Deniz ve havuz keyfini her fırsatta yaşayabildiğimiz şu yaz aylarında saçlarınızın bakımına çok dikkat etmelisiniz. Hangi marka boya kullanmış olursanız olun, en kalitesini koruyucu saç sampuanı ve kremini kullanmaya çalışın. Çünkü saçlarınız boyadan değil, öncelikle bakımsızlık veya kötü bakımdan yıpranır… Eğer saç renginizin parlak ve kalıcı olmasının yanı sıra saç sağlığınızı korumak istiyorsanız, kuaförünüze danışarak aynı zamanda nemlendirici bakımlar da yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saçlarınızı koruyup bakım yapacak profesyonel ürünler için Tıklayınız…