Cadde Sadece arkadaşız!

Sadece arkadaşız!

16.04.2018 - 08:05 | Son Güncellenme:

Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla adını duyuran Afra Saraçoğlu oynadığı dizinin yönetmen yardımcısıyla yakınlaşıp onun diziden ayrılmasına neden olduğu iddia edilmişti. Güzel oyuncu geçtiğimiz akşam görüntülendiği genç için 'çok yakın arkadaşım' dedi.

Sadece arkadaşız

Güneş'te yer alan habere göre, 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde Ece Çamıkaran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu 2 yıl önce Özcan Deniz'in dizisinde rol almış, usta oyuncuyla aşk yaşayınca bir anda gündeme gelmişti. Bundan 20 gün önce de, ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinin yönetmen yardımcısı Eray Altay'la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Yönetmen Gökçen Usta’nın kardeşiyle aşk yaşarken gönlünü dizinin başrolü Saraçoğlu’na kaptıran Eray Altay bu nedenle dizi ekibinden çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

BİRDEN SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
Afra Saraçoğlu uğruna işinden olan sevgilisini terk edip yeni bir aşka yelken açtı. Önceki gece yeni sevgilisiyle Harbiye’de bir gece kulübünde eğlenen güzel oyuncu mekan çıkışı görüntülendi. Erkek arkadaşının çiçek aldığı sırada flaşların patlamasıyla ne yapacağını şaşıran güzel oyuncu elinde çiçek buketiyle poz vermek zorunda kaldı. Yanındaki kişinin sevgilisi olmadığını dile getiren Saraçoğlu, 'Kendisi çok yakın arkadaşım. Yemek yedik ve biraz eğlendik' dedi. Alınan çiçekler içinse “Arkadaşımın içinden geldi' şeklinde açıklama yaptı. 'Eray Altay'la aşk yaşadığınız için diziden ayrıldığınıuz yönünde haberler çıktı. Ne söyleyeceksiniz?' sorusu karşısında sessiz kalan oyuncu, gizemli arkadaşının özel aracıyla gözlerden kayboldu.