Cadde Şahan Gökbakar'ın ilginç anısı!

Şahan Gökbakar'ın ilginç anısı!

19.02.2018 - 17:01 | Son Güncellenme:

Komedyen Şahan Gökbakar, ‘Kayhan’ filmiyle İzmir’in ardından Ankara’da bulunan AnkaMall Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

Şahan Gökbakarın ilginç anısı

Meydana kendisini bekleyen kalabalığın arasından güçlükle gelen Şahan Gökbakar, ortaokul, lise ve üniversite yıllarını Ankara'da geçirdiğini belirterek, "Çok güzel bir kalabalık. Ben de öğrenciyken burada vakit geçirirdim. Sizin sevginizi görmek çok güzel” dedi.

Haberin Devamı

Filmin yönetmeni Togan Gökbakar, çığlıklarla karşılandıkları sinema salonunda “Ankara’da olmak çok güzel, çok mutluyuz. Diğer şehirleri kıskandıracak efsane bir selfie çekelim” diyerek izleyiciyle beraber poz verdi.

Dakikalarca yoğun ilgiden dolayı aracına gidemeyen Şahan Gökbakar, kimseyi kırmadan herkesle poz verdi. 15 yıl yaşadığı Ankara’da nostalji yapan başarılı komedyen, "Bizim zamanımızda telefon yoktu, burada öyle geçti çocukluğumuz. Öğrencilik döneminde burada bir restoranda yemek yedik. Elimi cebime bir attım, para yok. Ev Çayyolu’nda, 25 km mesafede. Kimliği bıraktım otobüse bindim. Geri geldim, kimliğimi aldım ve tekrar otobüse bindim. İstanbul’da her gün bu yolu gidiyoruz ama bunu hiç unutamam" ifadelerini kullandı.