Teknoloji Samsung Galaxy A (2018) serisi Bixby düğmesiyle gelebilir

Samsung Galaxy A (2018) serisi Bixby düğmesiyle gelebilir

26.09.2017 - 15:26 | Son Güncellenme:

Galaxy A (2018) serisi gelecek yılın başında duyurulacak. Ancak bu cihaz hakkında şimdiden söylentiler duymaya başladık. Yeni Galaxy A premium orta sınıf akıllı telefonların fiziksel bir Bixby düğmesine sahip olacağını iddia ediliyor.

Samsung Galaxy A (2018) serisi Bixby düğmesiyle gelebilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy S8 ile birlikte Bixby düğmesini tanıttı. Bixby Home için bir kez veya Bixby Voice için basılı tutarak bu özellği kullanabilirsiniz. Bu mevcut özellik Galaxy Note 8'de de var. Hatta şirket kısa bir süre önce Bixby düğmesini bir ölçüde devre dışı bırakmayı da mümkün kıldı.

Samsung, Bixby'nin gelecekte daha fazla cihaza geleceğini söylemişti. İddialara göre Samung, Bixby butonunu premium orta sınıf serisine dahil etmeyi planlıyor.

Söylenti, tüm Galaxy A (2018) serisinin Bixby butonuna sahip olup olmayacağını ya da giriş seviyesi Galaxy A3'ü dışarıda bırakıp bırakmayacağını belirtmiyor. Samsung, Bixby Voice'u şimdilik orta menzilli cihazlara genişletmeye hazır değilse, butonun sadece Bixby Home için olup olmayacağı da belli değil.

Haberin Devamı

Önceki söylentiler, Galaxy A (2018) serisinin Infinity Display özelliğine ve en az bir modelin çift kamera sistemine sahip olabileceğini öne sürüyordu. Daha önce de belirttiğimiz gibi, şu anda cihazlar hakkında kesin olarak hiçbir neşey yok. Galaxy A (2018) ile ilgili bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, takipte kalın.