İstanbul Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Varank, Teknofest'te Stantları Gezdi

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Varank, Teknofest'te Stantları Gezdi

20.09.2018 - 14:45 | Son Güncellenme:

.

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Varank, Teknofestte Stantları Gezdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Teknofest’in açılış töreninin ardından festivale katılan kurumların stantlarını dolaştı.
TEKNOFEST’in açılışının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank stantları gezerek bilgi aldı. Savunma Teknolojileri Mühendisliği standını ziyaret eden Varank burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. TEKNOFEST’i uluslararası bir dünya festivaline dönüştürmeyi amaçladıklarını vurgulayan Varank,’’ Sizde gördünüz, heyecanla izledik. Bizim burada amacımız, gençlerin gönlüne teknoloji ve havacılık ateşini düşürmek. Buralarda gördüğümüz bu heyecanı gören gençlerimiz ileride çok önemli projelere imza atacaklar. Çok büyük bir organizasyon. Sivil toplum kuruluşlarının ve şirketlerin, devletin ve kamunun desteği var. Herkesin bir araya gelerek böyle bir şeyi başarmış olması da mutluluk verici. İnşallah bu festivalimizi uluslararası bir çapta dünya festivali haline getiririz. Bütün umudunuz gençlerimiz’’ şeklinde konuştu.
HÜRKUŞ’un gösterisine ilişkin değerlendirmede bulunan Bakan Varank,’’ Bende Hürkuşla bir gösteri yapacaktım ancak fırsat olmadı. Gösterilerin hepsi çok güzeldi. Herkes çok memnun. Cumartesi günü Cumhurbaşkanımızda festival alanını ziyaret edecek. İnşallah güzel neticelerde elde edeceğiz’’ diye konuştu.