Sandalet Mevsimi Başlıyor!

İlkbahar ve yaz aylarında en rahat kullanılan ayakkabı modelleri arasında bulunan sandalet ayakkabılar, hem sportif giyim tarzını sevenler, hem de klasik giyinmekten hoşlananlar için şık ve konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor. Sandalet ayakkabılar, daha çok deri materyalden tasarlanıyor olmakla birlikte, son dönemde artık farklı materyal ve aksesuarlarla zenginleştirilerek oldukça farklı stillerde de ortaya çıkıyor. Günlük kıyafet kombinlerinizi şık bir sandalet ile konforlu bir kullanıma kavuşturabilirken, akşam davetleri için taşlı ve özel tasarımlı sandaletlerle gösterişli bir kombin yaratabilirsiniz. Ancak, doğru kombinler yapabilmeniz için dikkat edilmesi gereken birkaç önemli detaya dikkat etmek büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Sandalet Nasıl Kombinlenir?
Bantlı, topuklu ya da topuksuz sandalet modelleri, en çok da şüphesiz etek ve elbiselerin ayakkabısı olarak doğru biçimde kombinleniyor. Pantolonlar için de bu ayakkabı modelleri ile şık kombinler yapılabilir; ancak kusursuz görünümü elde edebilmek için her boyda etek, elbise ve şort gibi, sandaletin tüm güzelliğini ortaya çıkaracak kıyafet modellerinden yararlanmanız gerekiyor.

Sandalet Mevsimi Başlıyor

Maxi boy eteklerle sandalet giymek isterseniz, lace-up sandalet modellerinden ya da bantlı düz modellerden destek alabilirsiniz. Bu tarz etek modelleri ile birlikte kullanabileceğiniz düşük yakalı tişört ve bluzlar, size hem rahat hem de şık bir tarz elde etmeniz için imkan sağlıyor. Diz üstü etek ve elbise modelleri ile topuklu sandaletler ya da topuklu lace-up sandalet modelleri, kusursuz birliktelik sağlıyor. Renk seçenekleri olarak genellikle bej, krem, kahverengi ve siyah gibi standart sandalet renklerinden bir tercih yapabilir ya da canlı renklerle tasarlanmış sandalet modellerinden yararlanarak dinamik görünen kombinler elde edebilirsiniz.

Sandalet Mevsimi Başlıyor

Tulum ve rahat kesimli pantolonlarla sandalet modellerini bir araya getirmek isterseniz. gündüz kullanacağınız kombinlerde düz taban tasarımına sahip sandaletlerden yararlanabilirsiniz. Tulumlar, gece kıyafetleri için de oldukça şık alternatifler arasında yer alıyor; bu yüzden eğer tulumunuzu gece kombini yapmak istiyorsanız, topuklu sandalet modelleri bunun için ideal bir seçenek olabiliyor.

Haberin Devamı

Sandalet Mevsimi Başlıyor

Ayak Bakımı Önemli!
Yalnızca sandaletler için değil, tüm yazlık ayakkabı modelleri için ayak bakımının yapılmış, tırnakların oje ile renklendirilmiş olması büyük önem taşıyor. Çorapsız olarak giyilmesi uygun olan sandaletlerin en can alıcı noktası, "bakımlı ayak ve tırnaklardır" dersek, bu yanlış bir tespit olmaz. Bu nedenle, sandaletler ile yapacağınız tüm kombinlerde, dikkatlerin tamamen ayaklarınıza odaklanacağını unutmadan, ayak bakımınızın yapılmış olduğundan emin olarak sandalet giymeye başlamalısınız.

Ayak bakımı kadar, tek parmaklı sandalet modelleri ve hatta parmak arası sandaletler için önem taşıyan bir diğer konu da, ayak şekliniz. Ayak yapınız, ayaklarınızdaki çıkık kemik görünümleri, seçeceğiniz sandaletin modeli üzerinde etkili rol oynuyor. Şık ve kusursuz bir görüntü elde etmek için, ayak yapınıza uygun modellerde ayakkabı ve sandaletleri tercih etmeniz, hem konforlu kullanım, hem şık görünüm, hem de sağlığınız açısından büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Sandalet Mevsimi Başlıyor

Günlük kullanımda, gece kıyafetini tamamlamada, tatilde rahat hissetmede ilk sıralarda yer alan; kısacası ilkbahar ve yaz aylarının en kurtarıcı parçalarından biri olan sandaletlerin mevsimi başlıyor. Hem rahat hem de çok şık görünmenin formülü, sandaletlerden doğru biçimde yararlanmayı bilmekte saklı olabilir. Siz de en doğru ayakkabı seçimiyle, hem ayaklarınızın konforunu hem de şıklığınızdan ödün vermeden kombinler yaratmanın formülünü elde edebilirsiniz.

Sevgiyle.

Filiz ADAR

moonmoda3d.blogspot.com.tr