Afyonkarahisar Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı'dan Kısa Kısa

15.03.2018 - 13:23 | Son Güncellenme:

.

Sandıklıdan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede devam eden SANJET çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

İlçeye bağlı Yunusemre, Şirinevler mahallesi ile Sanayi bölgesi, anayol güzergahında bulunan iş yerleri ve konutların SANJET çalışmaları hızla sürüyor.

Bölgede yapılan çalışmaların yaklaşık 9 milyonluk bir yatırım olduğunu ifade eden Çöl, "İlçemizdeki her mahallemiz hizmetin en iyisine layık. İlçemizde SANJET yatırımı almayan noktalarda çalışmalar devam ediyor. 9 milyonluk yatırım ile bu mahallelerimiz ve bölgelerimizde hizmet almaya başlayacak. Hayırlı olsun." dedi.

- "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konferansı

Sandıklı ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kudüs'ü Anlamak, Anlatmak" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman tarafından Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen konferansta, Kudüs'ün geçmişini ve bugünkü durumunu anlattı.

Haberin Devamı

Karosman, şöyle konuştu:

"Nerede bir zulüm varsa karşısında olmayı ilke edinmeliyiz. Bugün siyonist İsrail tarafından işgal edilen Kudüs ve Filistin’deki zulme 'dur' demek hepimizin yegane görevidir. Kudüs'ü işgal eden İsrail ve yandaşlarının zulmünü haykırmak, zulme karşı durmak biz Müslümanların olmazsa olmazıdır. Müslümanlar kardeşliğinin gereği olarak dünyanın çeşitli coğrafyalarında inananlara yapılan zulme duyarsız kalamayız. Bosna, Çeçenistan, Arakan, Filistin ve Doğu Türkistan adını zikretmediğimiz fakat zalimler tarafından zulme uğrayan kardeşlerimizin acısını dünde hissettik, bugünde hissedeceğiz, kıyamete kadar da bu böyle devam edecek."