Cadde Şanlıurfa'da Sinan Akçıl coşkusu

Şanlıurfa'da Sinan Akçıl coşkusu

19.10.2018 - 15:56 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Sinan Akçıl, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Şanlıurfada Sinan Akçıl coşkusu

Seslendirdiği eserlerin yanı sıra sahne performansı ile de beğeni toplayan Sinan Akçıl, Şanlıurfa'yı çok sevdiğini ifade etti. Daha önce de Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Akçıl, Şanlıurfa’dan daire almak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Konserine “Yüzyılın Aşkı” adlı eseri ile başlayan Sinan Akçıl izleyenlere, “Sizleri biraz daha gerilere götürmek istiyorum. 2011’de 24 yaşındayken ilk çıkış şarkımı hatırlıyor musunuz?” diye sordu. “Atma” yanıtı alan Sinan Akçıl, yıllarca dillerden düşmeyen bu eserini de seslendirdi.

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e selam gönderen Sinan Akçıl, 'Haydi Söyle' adlı şarkısını seslendirdi. Akçıl, Yıldız Tilbe’nin bestelediği ve İbrahim Tatlıses’in de yorumladığı, “Benim olmasını en çok istediğim eser” dediği 'Seni Sana Bırakmam' adlı şarkıyı izleyenlerle birlikte söyledi.

Şarkı aralarında sevenleriyle sohbeteden Sinan Akçıl, Mustafa Ceceli ile düet yaptığı “Anlarsın” adlı şarkısını ise ilk kez canlı olarak Şanlıurfalılar için okudu. Akçıl, “Bunun için izin almadım ama hoşgörü ile karşılanacağıma inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sinan Akçıl, “Güzeller içinde bir seni seçtim” adlı hareketli şarkıyı Şanlıurfa’ya uyarlayarak, “Güzeller içinde Şanlıurfa’yı seçtim” diyerek bol bol alkış aldı. Sinan Akçıl, sahnede zaman zaman bağdaş kurarak seslendirdiği eserlerinin ardından Karadeniz türküsü eşliğinde horon tepti.