Saten Parçaları Gardıroptan Çıkarmanın Tam Zamanı

2018 yazını doyasıya yaşadığımız bu günlerde, sezona damgasını vuran trendlerin başında iç çamaşırı ve gece elbisesi olarak kullanımına aşına olduğumuz saten parçaların gece-gündüz demeden farklı şekillerde yorumlanması geliyor. Yalnış duymadınız! "Slip-dress"lerden, jüponlardan veya kombinezonlardan bahsetmiyoruz. Farklı desen, renk ve materyaller ile tasarlanmış saten bluzlar başlı başına stil belirleyici.

Dakota Johnson'un da New York'ta bir otelden çıkarken görüntülendiği, yüksek belli taşlanmış jean ile kombinlediği spagetti askılı ve dantelli beyaz saten bluzu, trendin gece-gündüz demeden caddelere yayıldığının kanıtı. Yumuşak ve hacimli formu, romantik duruşu ile beyaz koton T-shirtlere bu sezon alternatif olabilecek en ideal parça. Dantel ile taçlandırılmış olanlar ise her daim iddalı ve sexy görünmek isteyenler için paha biçilmez.

Haberin Devamı

Çamaşır çekmecenizi açıp, saten bluzları dışarı çıkarmanın bu sezon tam zamanı. Şehirde, Johnson gibi yüksek bel jeanlerle ve dolgu topuklu ayakkabılarla tamamlayabileceğiniz kombinler, geceleri kalem etekler ve hacimli küpelerle ihtişamınızı korumanız için doğru tercih olabilir.