Gündem Savaşçı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.10.2017 - 13:54 | Son Güncellenme:

Savaşçı 17. bölümü ile dün akşam izlendi. Sevilen dizi Savaşçı'nın son bölümünde Kılıç Timi'nin üzerinden bir türlü gitmeyen kara bulutlar ekibe zor günler yaşattı. Yüzbaşı Kağan boğazına dayanan silahla şoke oldu. Peki ekrana gelen son bölüm ardından Savaşçı'nın 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Savaşçı 17. son bölümü ile dün akşam Fox TV ekranında izleyenleri ile buluştu. Kılıç timinin üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Albay Kopuz'un evine yapılan saldırının ardından Savaşçı dizisi son bölümde Yüzbaşı Kağan'da boğazına dayanan silahla şoke oluyor. Savaşçı 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 17. SON BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı’da nefesler tutuluyor!

Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır. Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.

Temo ise, Kopuz Albay ve Pia’nın karşısına çıkarak gerilimin tırmanmasına sebep olur. En az babası kadar acımasız ve tehlikeli bir terörist olan Temo, hedefindeki Albay Kopuz ve Kılıç Timi için kalleşçe planlarını devreye sokar. Diğer taraftan Doktor ve Rojda cephesindeki beklenmedik gelişmeler, olayların seyrini sürpriz bir şekilde değiştirir.

Haberin Devamı