Gündem Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

22.01.2018 - 11:01 | Son Güncellenme:

Savaşçı 28. bölüm ile nefes kesti. FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı yeni bölümde neler olacak merak konusu. Yeni fragman arayışına girişen izleyiciler merakta. İşte Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı...

Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Heyecan dolu sahneleri ekrana getiren Savaşçı, izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Savaşçı yayınlanan son bölümde, Kılıç Timi beklenmedik bir hamle ile karşı karşıya kaldı. Yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyicler ise arayışta. İşte Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SAVAŞÇI 28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Temo’yu ele geçiren Kılıç Timi, Kürşat’ın hamlesiyle şok olur. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Kağan için Kürşat’ı durdurmak hiç kolay olmayacaktır.

Pia ise yaptığı planla Kopuz Albay’ı öldürmeye kararlıdır. Fakat Albay’ın Temo’yla ilgili gelen bilgilerdeki bir ayrıntıyı fark etmesi, Pia’yla Kopuz’u karşı karşıya getirir.

Bu arada Güneydoğu kırsalından gelen kötü haber Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Albay Kopuz ve General Kutalmış için bu operasyon çok önemlidir. Çünkü söz konusu olan bir Mehmetçik’in hayatıdır. Bu Mehmetçik’i sağ salim dedesi ve ninesine kavuşturmak için Kılıç Timi zamana karşı yarışır.

Obaköy’lü Şehit dedesi Mehmet Taşlıca’ya diğer torununun da şehadet haberini vermemek için canını ortaya koyan Kılıç Timi, Mehmet dedenin bir başka dileğini yerine getirmek için Anıtkabir’e gidecek ve Mustafa Kemal Atatürk’e selam duracaktır.