Gündem Savaşçı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alpay Kopuz, Kuzgun'u bu kez...

Savaşçı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alpay Kopuz, Kuzgun'u bu kez...

22.04.2018 - 09:58 | Son Güncellenme:

Savaşçı 41. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı'da bu akşam Alpay Kopuz, Kuzgun'u ortadan kaldırabilmek için harekete geçti. Peki Savaşçı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Alpay Kopuz, Kuzgunu bu kez...

Savaşçı dizisinin 41. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluştu. Her hafta heyecanla izlenen Savaşçı'da gerilim tırmanıza geçti. Peki Savaşçı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 41. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüzbaşı Haydar şehit mi oldu endişesi yaşayan Kılıç Timi, atılan havan mermileriyle ateş çemberinin içinde kalır. Bayram Yörük Haydar’ı hayata döndürmeye çalışırken, Albay Kopuz ve diğer askerler teröristleri bertaraf etmek zorundadır.

Diğer tarafta ise Seyfi’nin açığa çıkması an meselesidir. Seyfi’nin muhbirlik yaptığından şüphelenen Kuzgun, Albay’ın aldığı önlemle kuşkularında tereddüt etse de Seyfi’nin cezasını keser. Ancak kaçış yolunda gelişen beklenmedik durum, Kuzgun ve adamlarını karşı karşıya getirir. Roza ve Çeto’nun ihanetine uğrayan Kuzgun son kozunu oynamak için harekete geçerken, Albay Kopuz’un da Kuzgun’u ortadan kaldırmadan karargaha dönmeye niyeti yoktur.

SAVAŞÇI 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.