Cadde Seda Üren mağazasını açtı

Seda Üren mağazasını açtı

23.11.2017 - 10:14 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Seda Üren, kendi adını taşıyan markası ile moda dünyasına giriş yaptı. Nişantaşı’ndaki mağazasının açılışını gerçekleştiren Üren’i sanat ve cemiyet camiasından dostları yalnız bırakmadı.

Seda Üren mağazasını açtı

Seda Üren, Nişantaşı’ndaki mağazasının açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Üretimini Yunanistan'da gerçekleştirdiği özel tasarım ayakkabıların dışında ünlü İtalyan ayakkabı markası Osvaldo Rossi Calzature'yi Türkiye pazarı ile tanıştıran Üren, bir anlamda İtalyan şıklığı ve Türk misafirperverliğini aynı çatı altında toplamış oldu.

Haberin Devamı

Aralarında Özlem Yıldız, Simge Tertemiz, Gülşah Saraçoğlu, Serap Tibuk, Av. Ayşegül Mermer gibi isimlerinde bulunduğu davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konukları ile tek tek ilgilenen Seda Üren, mağazasının açılışını ise değeri 450 Euro olan İtalyan çizmeler arasındaki açılış kurdelesini keserek yaptı.

"BİR BEBEĞİM DAHA OLDU"

Kurdele kesiminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, "Hayatta en keyif aldığım iş annelik. Onun dışında şu an açtığımız bu mağaza benim en büyük hayallerimden biriydi. Oldukça heyecanlıyım. Bir bebeğim daha oldu diyebilirim. Kadınlar ayakkabılar konusunda dikkatli ve titizdirler. Kendimden biliyorum" ifadelerini kullandı.

Mağazasındaki ürünlerinin fiyatlarını soran muhabirlere "Buradaki ayakkabıların maddi bir değerleri olduğunu düşünmüyorum. Elbette üstlerinde bir fiyat etiketi var ama emin olun bu etiketler rahatlık ve kalitesi ile mukayese edilemez. Önümüz kış, ayaklar üşümesin. Ayakkabılar su geçirmesin" dedi.