Editörün Seçtikleri Şehrin enerjisi ve müziğin ritmi makyajında

Şehrin enerjisi ve müziğin ritmi makyajında

03.09.2018 - 16:02 | Son Güncellenme:

Flormar’ın yeni “Urban Sound” koleksiyonu ile şehrin enerjisini ve müziğin ritmini makyajına yansıtmaya ne dersin? Çizgilerin dışına çıkmak ve renklere şans vermek bu koleksiyon ile senin elinde!

Şehrin enerjisi ve müziğin ritmi makyajında

Flormar’ın yeni koleksiyonu “Urban Sound”, şehre dönüş yaptığımız günlerde günlük makyajına yeni bir soluk getirecek. Maskaradan kaş kalemine, eyelinerdan ruja, dudak kaleminden fırçaya, ojeden far paletine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan “Urban Sound” koleksiyonu şehrin renklerini harmanlayarak bu sezon seni baştan yaratmaya aday...

Haberin Devamı

Şehrin ve müziğin ritminden esinlenen bu koleksiyonla farklı ve iddialı görünümler yaratıp tarzınla dikkatleri üzerine çekeceksin!

Önce Temizlik: “Pore Cleansing Peeling” ile siyah noktalara son!

Yaz boyunca güneşten etkilenerek acil yardım çağrısı veren ciltler için en önemli adım derinlemesine temizlik. Cildinizi temizlerken aynı zamanda makyaja hazırlamanıza yardımcı olan Pore Cleansing Peeling’in içeriğindeki mineraller ve zengin mikro kürecikler gözeneklere nazikçe nüfuz ederek onları tıkayan maddeleri ve yağ fazlasını temizliyor.

Kontürden vazgeçemeyenlere: “Sculpting Kit” ve “Fan Brush”...

Yüz hatlarını şekillendirirken ciltteki kusurları da örterek kusursuz bir sonuç sağlayan Sculpting Kit’in üç renk alternatifi bulunuyor. Mat kontür rengi ve ışıltılı aydınlatıcı pudrayı bir arada sunan Sculpting Kit, ince dokusu ile ten makyajında en pratik yardımcın olacak.

Haberin Devamı

Kusursuz kontür ve aydınlatıcı uygulaması için özel olarak tasarlanan Fan Brush; yelpaze şekli ve yumuşacık dokusu ile; elmacık kemiklerine, çene hattına, alın bölgesine gölgelendirme ve aydınlatma yapmak için ideal.

Mat ve Işıltılı Renkler & Pürüzsüz Görünüm: “Smooth Touch Blush”

Cildine doğal bir renk katmanı sağlayacak şeftali ve gül kurusu tonlarında yüksek pigmentli dört renk alternatifine sahip Smooth Touch Blush, günlük ve kolay kullanımı ile kusursuz bir görünüme sahip olmanın anahtarını sunuyor.

Şehrin tüm renkleri “Urban Eye Palette”te buluştu.

Urban Eye Palette, yoğun pigmentasyonuyla tek uygulamada görünümü belirginleştiren canlı renkleri bir arada sunuyor. Koleksiyon içindeki iki farklı far paleti ile renk kombinasyonlarını kullanarak göz makyajında fark yaratacaksın.

Makyajına ritim kat: “Master Dipliner”

Etkileyici bakışlara sahip olmak keskin ve çarpıcı çizgilerle mümkün! Master Dipliner’ın yoğun renkli yapısı, 3 renk alternatifi ve bulaşmayı önleyen eşsiz formülü ile ince ve kalın çizgileri bir arada kombinleyeceğin modern bir göz makyajı artık hayal değil.

Wow dedirtecek hacimli kirpikler için: “Wow Volume Mascara”

Haberin Devamı

Kat kat uygulama imkanı sunan özel formülü ile; hacimli, uzun ve dikkat çeken kirpiklere sahip olmana yardımcı olacak Wow Volume Mascara ile kirpiklerini ağırlaştırmadan mükemmel bir uygulama yapabileceksin.

Keskin ve çarpıcı bakışlar için: “Brow Sculpting Duo”

Kalem ve pudranın bir arada olduğu Brow Sculpting Duo’nun kalem tarafı ile kaşlara şekil verirken, pudra tarafı ile kaş görünümü tamamlayabilirsin. Dört renk seçeneği sunan ürün, pratik ve hızlı bir uygulama sunuyor.

Dudaklarına bakım yap ve ruja hazırla: “Caring Lip Primer”

İçeriğindeki avakado ve jojoba yağları ile yazın kuruyup çatlayan dudakları nemlendirip pürüzsüzleştirerek ruj uygulamasına hazırlayan Caring Lip Primer, transparan ve ince dokusuyla rujun dağılmasını engellerken, daha kusursuz görünüm ve uzun süre kalıcı olmasına yardımcı olur.

Cesur renklerde bakımlı dudaklar için: “Caring Lip Color”

İçeriğindeki besleyici yağlarla dudakları nemlendirip bakım yapan Caring Lip Color rujlar, ultra kremsi yapıları ile tek dokunuşta dudaklarına renk ve belirginlik kazandıracak. Altı renk alternatifi ve yarı mat dokusuyla tek sürüşte kolay bir uygulama sununan rujlar mıknatıslı ambalajları ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Dudaklarda daha kalıcı renkler: “StyleMatic Lipliner”

Üstün kalıcılığı, yumuşak dokusu ve Caring Lip Color rujlarla uyumlu altı renk alternatifi ile StyleMatic Lipliner’ı kolayca uygulayabilir ve dudak görünümünü tamamlayabilirsin.

Sokak ruhunu “Nutritious Nail Gel” ojeler ile tırnaklarına taşı!

Nutritious Nail Gel ojeler tırnaklara göz alıcı bir parlaklık verirken fındık ve kakao yağı içeren formülü ile bakım yapıyor. Hızlı kuruyan besleyici formüle sahip Nutritious Nail Gel ojeler dört renk seçeneği ile şehrin renklerini tırnaklarına taşıyacak.

Yazarlar