Gündem Şehrin göbeğine kaçak sigara imalathanesi kurmuşlar!

Şehrin göbeğine kaçak sigara imalathanesi kurmuşlar!

22.06.2018 - 11:38 | Son Güncellenme:

İstanbul Ümraniye'de kaçak sigara imalathanesine yapılan baskında 500 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

Şehrin göbeğine kaçak sigara imalathanesi kurmuşlar

Yaptığı saha çalışmaları ve aldığı ihbarlarla Ümraniye'de bir deponun kaçak sigara imalathanesine çevrildiğini tespit eden İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri, yaptığı teknik ve fiziki takiplerin ardından tespit edilen adrese bu sabah operasyon düzenledi.

Haberin Devamı

Düzenlen operasyonda küçük bir sigara fabrikasına çevrilen adreste, sağlıksız koşullarda paketlenmiş ve paketlemeye hazır hale getirilmiş 500 bin lira değerinde yüzlerce paket sigara ile sigara sarım kağıdı makaron ve yüklü miktarda kaçak tütün ele geçirildi. Ele geçen kaçak sigara ve malzemelere el koyan ekipler, suçüstü yakaladığı kaçak imalathane sahibi Adnan Sav ve Nihat Yurttav isimli şahısları gözaltına alıp emniyete götürdü.

İmal ettiği sahte sigaraları İstanbul'da piyasaya sürdüğü belirlenen ve şebeke halinde hareket ettikleri belirlenen Nihat Yurttav ve Adnan Sav ile bağlantılı, dağıtıcılara yönelik polisin çalışması devam ediyor.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şebeke elebaşı Nihat Yurttav’ın 2016 yılında rüşvet suçundan ihraç edilmiş eski bir polis olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı