Editörün Seçtikleri Şehrin gökyüzü bahçesi Klein Garten

Şehrin gökyüzü bahçesi Klein Garten

12.07.2018 - 16:24 | Son Güncellenme:

Şehrin “gökyüzü bahçesi” Klein Garten, bu yaz dünya mutfağından farklı lezzetlerin yer aldığı yeni menüsüyle de oldukça iddialı.

Şehrin gökyüzü bahçesi Klein Garten

İyi müzik ve eğlencenin İstanbul’daki yazlık adresi Klein Garten’da şef Alican Gürbüz ve Sadık Aksu’nun hazırladığı menüde nefis başlangıçlar, mevsime uygun salatalar ve leziz ana yemekler öne çıkıyor. Unutulmaz gün batımı eşliğinde, önce yemek keyfi yapıp sonra doyasıya eğlenmek istiyorsanız yerinizi şimdiden ayırtın.

Haberin Devamı

İstanbul’da iyi müzik ve eğlencenin adresi Klein’ın yazlık terası Klein Garten, bu yaz yemekleriyle de oldukça iddialı. Geçen yıla damgasını vuran ve sıcak yaz akşamlarının en sevilen mekanı olan Klein Garten, Haliç manzaralı muhteşem terasında saat 19:00’dan itibaren eşsiz gün batımı eşliğinde konuklarını danstan önce yemekte ağırlıyor.

Şef Alican Gürbüz ve Sadık Aksu’nun dünya mutfağından seçkin lezzetlere yer verdiği yazlık menüde başlangıçlarda atom, taze çıtır kabak, enginarlı karides, pazıya sarılı ızgara hellim peyniri, füme dana sosis ve çıtır ciğer öne çıkıyor. Garten, semizotu ve sebze ile mevsime uygun üç salata çeşidinin yer aldığı menüde ana yemeklerde dana kaburga, zencefilli karides, asya usulü levrek, ve çıtır ördek var. Tatlılarda ise acı biberli çikolata ve creme andalucia’yı mutlaka deneyin.

Haberin Devamı

Yaz boyunca unutulmaz Haliç manzarasıyla önce yemek keyfi yapıp sonra doyasıya eğlenmek istiyorsanız, şehrin en iyi terası Klein Garten’daki yerinizi şimdiden ayırın.

Not:Pazartesi hariç her gün 19.00-04.00 saatleri arası açık olacak. Hafta içi ve Pazar günleri ücretsiz, Cuma ve Cumartesi günleri ücretli (50 TL) olacak.

Yazarlar