Ekonomi Şeker gibi kredi bayram ettirecek

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

26.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çoluk çocuğa ‘bayramlık’ ve ziyarete gidilecek akrabalara hediye almak ya da bayramda kısa bir tatile çıkmak isteyenlerin imdadına bayram kredileri yetişiyor. Kefilsiz kredilerin ödemeleri 3 ay sonra başlıyor.

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşın hazırladığı bayram alışverişi listesi kabarıyor. Çoluk çocuğa alınacak ‘bayramlık’lar, şehir dışına yapılacak akraba ziyaretlerinde verilecek hediyeler, evde misafir ağırlamak için yapılacak hazırlıklar ya da bayramda birkaç günlük tatil kaçamağı derken ailelerin harcama bütçesi gelirlerini aşıyor. Bütçenin yetmediği yerde de imdada bankaların tüketici kredileri yetişiyor.

Haberin Devamı

GARANTİ BANKASI

Nakit ihtiyacına kefilsiz çözüm

Garanti Bankası, bayram dönemindeki nakit ihtiyaçları için düzenlediği kredi kampanyasında 48 aya kadar vade seçenekleri sunuyor. Kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunulmuyor. Başvurular Garanti Bankası şubelerinden, Garanti İnternet, Garanti Cep ve Garanti ATM’si üzerinden haftanın her günü, her saati yapılabiliyor. 25 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünleri için 48 ay vadeye aylık yüzde 1.72 oranında faiz uygulanıyor. Aylık ödeme miktarı 825.70 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 28.1 olurken, yapılacak toplam geri ödeme miktarı da 39 bin 764.58 Türk Lirası olarak hesaplanıyor.

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

HALKBANK

İhtiyaç kredisinde Halk Günü başladı

Haberin Devamı

Halkbank, Halk Günü İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla 15 bin TL ile 80 bin TL arasında ihtiyaç kredisi kullandırıyor.

15 bin TL tutarındaki kredi 48 ay vadeli olarak 78.75 TL tahsis ücreti ve yüzde 1.18 faiz oranıyla ayda 432.76 TL olarak geri ödeniyor. Aynı tutarı tahsis ücreti ödemeden yüzde 1.23 faiz oranıyla aylık 438.37 TL ödeyerek kullanmak da mümkün.

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

İŞ BANKASI

Hafta sonu da olsa kredi var

Türkiye İş Bankası, hayata geçirdiği Anında Ticari Kredi ile hem İşCep hem de internet şubesinin ticari ve bireysel seçenekleri aracılığıyla esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerinin ticari kredi başvurularını sonuçlandırıyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, “Esnafımızın vakti yok, dükkanını, işyerini bırakıp da kolay kolay bankalara gidemiyor. Ayrıca ticari hayat mesai günleri ve saatleriyle de kısıtlı değil. Esnafımızın, cumartesi, pazar günleri veya hafta içi akşam saatlerinde de acil nakit ihtiyaçları olabiliyor. Ticari kredi limiti olsun olmasın, müşterilerimizin 50 bin TL’ye kadar taksitli ticari kredi başvurularını şubeye uğramalarına gerek kalmadan değerlendirme ve kullandırım aşamalarını da kapsayacak biçimde en az bilgi girişiyle saniyeler içerisinde tamamlayabilmelerini mümkün hale getirdik” dedi.

Şimşek, başvurusu otomatik olarak onaylanan müşterilerin kredilerinin anında vadesiz ticari hesaplarına yattığını bildirdi.

Haberin Devamı

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

TEB

3 dakika içinde onay veriyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı’na özel 3 dakikada onaylı, kefilsiz ve teminatsız ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. TEB Bayram kredisi kampanyası dahilinde 30 bin TL’ye kadar kredi kullandırıyor.

Banka şubesine gitmeden internet bankacılığından kredi başvurusu imkanı sağlayan TEB, formu doldurduktan sonra 3 dakika içinde kredinin onaylanıp onaylanmayacağını bildiriyor. Onaylanan kredi için banka randevu alarak müşteriyi ziyaret ediyor ve ödeme planları ve diğer işlemleri tamamlıyor. 48 aya varan vade seçenekleri ile sunulan bayram kredisi aylık eşit taksitler halinde geri ödeniyor. Kredi banka müşterilerinin hesabına doğrudan yatıyor. 24 aya kadar yüzde 1.54 oranında, 24 aydan 48 aya kadar ise yüzde 1.57 oranında faiz uygulanıyor.

24 ay vade 5 bin TL kredinin aylık ödemesi 259.83 TL olarak hesaplanıyor. Dosya masrafı alınmıyor ancak ancak 211 TL tutarında hayat sigortası yapılıyor.

Haberin Devamı

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan müşterilerine Ramazan Bayramı’na özel uygun faiz oranlı ve ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekleri ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Banka, günde 15 liradan başlayan taksitlerle 48 ay vadede 15 bin lira kredi kullandırdığını açıkladı. Kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet veya cep şubelerinden başvurularını hemen yapıp, kredilerini anında hesaplarına aktarabiliyor. QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise 5030’a T.C. kimlik numaralarını SMS olarak göndererek ya da www.qnbfinansbank.com adresinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyor.

QNB Finansbank, nakit ihtiyacı olan esnaf ve KOBİ’lere de Ramazan Bayramı’na özel bayram kredisi sunuyor. 75 bin liraya kadar, 48 aya varan vade ve avantajlı faiz oranlarıyla sunulan bayram kredisinin ödemeleri de 3 ay sonra başlatılıyor.

Şeker gibi kredi bayram ettirecek

ING BANK

100 bin TL’ye kadar kredi çekme imkanı

ING Bank, Ramazan Bayramı öncesinde müşterilerinin 100 bin TL’ye varan nakit ihtiyaçları için 48 aya varan vadelerde 3 ay ertelemeli bayram kredisi imkanı veriyor.

Haberin Devamı

Krediye, 30 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurulabilecek. Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözüm ve hizmetler geliştiren ING Bank, Ramazan Bayramı’na özel 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi veriyor. Banka, bayramda nakit ihtiyacı artan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla 100 bin TL’ye kadar 48 aya varan vadelerle kredi imkanı sunuyor. Müşterilerine 3 ay erteleme fırsatı da veren ING Bank’ın bayrama özel ihtiyaç kredisinden, 30 Mayıs 2018 tarihine kadar yararlanılabiliyor.

Şeker gibi kredi bayram ettirecek