Ekonomi Selfyfest’le üniversite öğrencilerini coşturdu

Selfyfest’le üniversite öğrencilerini coşturdu

16.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eğlenceli ve renkli dünyasını Selfyfest’17 etkinlikleri ile üniversitelere taşıyan Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, on binlerce öğrenciyle buluştu.

Selfyfest’le üniversite  öğrencilerini coşturdu

İstanbul, Çanakkale, İzmir, Antalya, Konya, Kütahya ve Eskişehir olmak üzere 7 ilde bulunan üniversitelerde gerçekleştirilen festivallerde öğrencilerSelfy’nin renkli dünyasını daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Hediyeler kazandılar

Eğlenceli oyun ve yarışmalarda renkli ödüller kazanma fırsatı yakalayan öğrenciler doyasıya eğlenirken, Selfyfest’17 kapsamında kurulan Muud sahnesinde Deniz Tekin, Sufle ve Yirmi7 konserleri düzenlendi. Türkiye’nin milli dijital klavyesi Tambu standının da yer aldığı SelfyFest17’de öğrenciler çizdikleri emojilerle çeşitli hediyeler kazandı. Çizimler arasından beğenilen emojilerTambu klavyesinde yer alması için değerlendirilecek.

Ayrıca Türk Telekom Akademi, şirket yöneticilerine geleceğe yön verecek teknolojiler hakkında ‘Geleceğin Teknolojileri’ temalı eğitim gerçekleştirdi.

Eğitimde işbirliği

Nokia iş birliği ile Finlandiya’da verilen eğitimlerde yöneticiler nesnelerin interneti, 5G teknolojisi, IP video, bulut teknolojileri, sanal gerçeklik gibi geleceğe yön verecek teknolojileri deneyimleme fırsatı buldu.