Cadde Selim Erdoğan'a gözaltı şoku!

Selim Erdoğan'a gözaltı şoku!

26.04.2017 - 01:36 | Son Güncellenme:

Selim Erdoğan gözaltına alındı. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan, kiraladığı villada 840 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde düzeneği ile jandarma tarafından gözaltına alındı.

Selim Erdoğana gözaltı şoku

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

Villaya baskın yapan jandarma yaptığı aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyon kapsamında villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı Selim Erdoğan gözaltına alındı. Muğla Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ünlü oyuncu sorgulanmak üzere Marmaris Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Villayı bir süre önce kiraladığı öğrenilen Erdoğan'ın komşusu Mehmet Çalış, "Selim Erdoğan çok iyi biridir ve herkes burada sever. Üzerine bir iftira atılmıştır. Böyle bir şey olacağına kesinlikle inanmıyorum. Kendisi yeni geldi ve olmadığında bahçesini ben düzenlerim. Öyle uyuşturucu madde ekmek ticaret yapma gibi iddialar yalandır" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

SELİM ERDOĞAN KİMDİR?

Selim Erdoğan, 1 Nisan 1972 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Adanalı işçi bir baba ile ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak doğdu. Çocukluğu ve gençliği İzmit‘te geçti. İzmit’te endüstri meslek lisesinde okudu.Trafik Takip İşleri'nin çay ocağında çalışırken Kocaeli Bölge Tiyatrosu'nun çalışmalarıyla ilgilenmeye başladı. Tiyatrocu olmak için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın sınavlarına girdi ve kazandı. Konservatuar yıllarında çeşitli projelerde yer almaya başladı. Fatih Erkoç ve Sinan Erkoç şovlarında seslendirme yaptı. 2071 adlı bir projede Rasim Öztekin, Cenk Koray ve Demet Akbağ'la beraber çalıştı. Konservatuarın son yıllarında Dormen Tiyatrosu'na girerek iki sene boyunca Sevgilime Göz Kulak Ol, Komik Para gibi oyunlarda rol aldı. Seray Sever ile birlikte ATV'de sabah kuşağında yayınlanan İyi Günler adlı programı sundu. Daha sonra Çiçek Taksi adlı televizyon dizisinde iki sene süresince seksen altı bölümde Abuzer karakterini canlandırdı. Çalışmalarına bir yıl ara verdikten sonra tiyatroya geri döndü. Fasulye adlı filmde ilk sinema deneyimini yaşadı.

Haberin Devamı