Gündem Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları kimlerdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları kimlerdir?

26.05.2018 - 16:00 | Son Güncellenme:

Sen Anlat Karadeniz, son dönemin en popüler Türk dizisidir. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği bu dizide, para karşılığı satılan bir kadının, kocasından gördüğü zulüm üzerine çocuğuyla beraber Karadeniz’e kaçması konu olarak alınıyor. Kaçtığı Karadeniz’de hayatının aşkını bulması ve bu aşkın imkânsız olması da diziyi süslüyor. Böylesine güzel bir konuya sahip olan Sen Anlat Karadeniz’in usta oyuncuları da diziyi taçlandırıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisi oyuncuları kimlerdir

Sen Anlat Karadeniz’in oyuncuları kimleridir?

Haberin Devamı

Dizinin konusu usta işi olduğu için bu dizideki karakterlere de usta oyuncular hayat veriyor. Hepsi birbirinden başarılı olan bu oyuncular, Sen Anlat Karadeniz’e çok daha güzel bir hava katıyor.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu uzun yıllar Almanya’da yaşamış, ardından, Türkiye’ye dönmüştür. Türkiye’ye döndükten hemen sonra, Müjdat Gezen Sanar Merkezi’nde konservatuar eğitimi almıştır. Eğitiminin ardından ilk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle kariyerine başlamıştır. İrem Helvacıoğlu, Behzat Ç. dizisinde büyük bir başarı elde etmiş ve sonra birçok dizide daha karşımıza çıkmıştır. Şimdilerde Sen Anlat Karadeniz adlı dizide Nefes Zorlu karakterini canlandırmaktadır ve oyunculuğundan dolayı tüm beğenileri üzerinde tutmaktadır.

Haberin Devamı

Ulaş Tuna Astepe

Ulaş Tuna Astepe, 1 Ocak 1988 yılı doğumludur. Doğum yeri İzmit’tir. Babasının ölümünden sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Mimar Sinan Devlet Konservaturı’ndan mezun olmuştur ve bu sayede tiyatroya adım atmıştır. Karadayı dizisiyle kariyer hayatına başlamıştır ve bu dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük bir beğeni yakalamıştır. Başarılı oyunculuğu sayesinde Karadayı’nın ardından Analar ve Anneler, Rüya gibi dizilerde de karşımıza çıkmıştır. Şimdi ise Sen Anlat Karadeniz dizinde Deli Tahir karakterini canlandırmaktadır.

Mehmet Ali Nuroğlu

Mehmet Ali Nuroğlu, 7 Eylül 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak devlet tiyatrolarında çalışmıştır. Ardından Yuvadan Bir Kuş Uçtu adlı dizide kendini izleyicilere göstermiştir. Daha sonra Çemberimde Gül Oya adlı dizide oynamıştır ve bu dizideki performansıyla çok konuşulmuştur. Şimdilerde ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat rolüyle fırtınalar estirmektedir.

Sinan Tuzcu

Sinan Tuzcu, 10 Temmuz 1977 tarihinde Gaziantep şehrinde dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. İlk olarak Ihlamurlar Altında dizisinde oynamıştır ve herkesin takdirini kazanmıştır. 2006 yılında Dolunay Soysert ile hayatını birleştirmiştir. Birçok sinema filmi projesinde yer almıştır. Şimdi ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mustafa Kaleli karakterine hayat vermektedir.

Haberin Devamı

Gözde Kansu

Gözde Kansu, 23 Ağustos 1980 yılında İzmir şehrinde dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur. Hanımın Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara’nın Dikmeni ve Medcezir gibi çok ses getiren projelerde başarılı bir oyunculuk performansı göstermiştir. Şimdilerde ise Sen Anlat Karadeniz adlı dizide Eyşan karakterini canlandırmaktadır.

Öykü Gürman

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunudur. Burada keman ve şan dersleri almıştır. 2007 yılında ikiz kardeşi Berk Gürman ile “Evlerinin Önü Boyalı Direk” adlı şarkıya klip çekip milyonlarca tıklanma yakalamışlardır. Bu sayede Kral Tv’den “yılın en iyi çıkış yapan grubu” ödülüne layık görülmüşlerdir. Öykü Gürman şimdilerde ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakteriyle karşımıza çıkmaktadır.