Gündem Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil kimdir?

26.05.2018 - 17:40 | Son Güncellenme:

Renkli hayat tarzı ile gündemden düşmeyen Seren Serengil, yine hakkında konuşturmaya devam ediyor. Her yaptığı olay, her söylediği söz gündem olan Serengil hakkında merak edilendir cevap buluyor. Peki, nedir Seren Serengil’i bu kadar gündemde tutan?

Seren Serengil kimdir

Seren Serengil kimdir?

Haberin Devamı

Son dönemlerde sunduğu magazin programıyla dikkatleri üzerinde toplayan Seren Serengi, 6 Nisan 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Yeşilçam tarihinde fazlaca konuşulan ve canlandırdığı komik karakterlerle ün kazanan Öztürk Serengil’in kızıdır. Annesi Nevin Teoman ile babası Öztürk Serengil evliliklerini maalesef kızları 4 yaşındayken sonlandırmışlardır. Bu nedenle çocukluğu genellikle annesi Nevin Hanım ile Nişantaşı’nda geçmiştir. Serengil, almış olduğu bale ve piyano dersleri ile sanat camiasına erken yaşta giriş yapmıştır.

İstanbul Yıldız Koleji’nde lisans eğitimi almış ve bu eğitimini İngiltere ve İsviçre’de tamamlamıştır. Anneannesinin İtalyan olmasından dolayı farklı kültürlerle kaynaşarak büyümüş olan Serengil, 16 yaşında Türkiye’de sahne almaya başlamıştır. Dönemin en genç assolisti olarak anılmış ve adından oldukça fazla söz ettirmiştir.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses ve Emrah gibi gözde isimlerle çalışmış ve isminden daha fazla söz edilmeye başlanmıştır. Bir süre sonra dizi sektörüne atılmıştır ve Emrah ile birçok projelerde bulunmuştur. İlk dizi projesine 1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile atılmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘’ Başka Olur Ağaların Düğünü’’ isimli proje ile seyircilerle buluşmuştur.

Dizi sektöründe isminden sıkça söz ettiren Serengil, 2000 yılında bir evlilik programı sunmuştur. 2012 yılına gelindiğinde ise, ayrı çiftleri barıştırmak için ekranlara çıkmıştır.

Tüm bu projelerinden sonra ilk albüm çalışmasını 1991 yılında ‘’Ayrıldık’’ ile yapan Serengil, ikinci albüm çalışmasını ‘’ Ben Adamı Ayrılırken Tanırım’’ ile yapmıştır. Zirveyi ise ilk albümde okuduğu ‘’Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor’’ ile yapmıştır.

Ne yazık ki sanatçının evlilik hayatı, sanat hayatı kadar parlak olmamıştır. 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile 2002 yılında Cengiz İmren ile 2006 yılında ise Musa Aytun ile hayatını birleştiren Serengil, çoğu kez bebeğini düşürmüştür. Sıkıntılı dönemlerden geçen Serengil, iş ve özel hayatında çöküşler yaşamıştır.

Her şeyi geride bırakarak kaldığı yerden devam etmeyi başaran güçlü şarkıcı birçok ünlü isimle polemik yaşasa da asla tavrından taviz vermemiştir. Son olarak Star TV’de Cengiz Semercioğlu ile Duymayan Kalmasın programında başarılara imza atmıştır. Programda sunuculuk yaptığı sırada Özay Bakır ile sevgili olan ve mutlu bir birlikteliği olan Serengil, aradığını bulamamış ve ayrılmıştı. Üzerinden çok geçmeden Yaşar İpek ile ilişki yaşamaya başlamış geçtiğimiz günlerde ise nişanlanmıştı. 8 Haziran’da evleneceklerini açıklayan çift, sürpriz bir karar ile çıktıkları Fransa tatilinde nikâh masasına oturdular. Evlenmelerinden dolayı yeni sezonda Duymayan Kalmasın programında sunuculuğa devam etmeyeceği ise dedikodular arasında yerini almıştır.