Editörün Seçtikleri Serhan Kansu’dan 23 Nisan Söyleşisi

Serhan Kansu’dan 23 Nisan Söyleşisi

24.04.2019 - 15:12 | Son Güncellenme:

15-28 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen II. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali yoğun ilgiyle devam ediyor. Festivalin davetlilerinden Yazar Serhan Kansu 22 Nisan’da düzenlediği ‘Sınırsız Düşünme ve Yaratıcı Yazarlık’ adlı seminerinde yüzlerce çocukla bir araya geldi

Serhan Kansu’dan 23 Nisan Söyleşisi

Alanya Belediyesi bu yıl ikincisini düzenlediği Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nde Türkiye’nin önde gelen yazarlarını ağırlıyor. Elma Yayınevi’nden çıkan, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de yoğun ilgi gösterdiği çocuk romanı ‘Sırtımdaki Okyanus’un yazarı Serhan Kansu, Alanya’da çocuklarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Çocuklarla felsefi düşünme, yaratıcılık ve hikâye kurgulama üzerine sohbet eden yazar oyunlarla sınırsız düşünme çalışmaları gerçekleştirdi. Yüzlerce çocuğun katıldığı etkinliği yoğun ilgi gören Serhan Kansu söyleşisinin sonunda ‘Sırtımdaki Okyanus’ adlı kitabını imzaladı ve genç okuyucularıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinlik sonunda “Her şeyin 30 saniyelik videolara sıkıştırıldığı günümüzün dünyasında çocukların 90 sayfalık 100 sayfalık kitapları okumak için, görmek için koşa koşa buraya gelmeleri bana büyük mutluluk verdi. Buraya gelen çocukların gözlerinde gördüm. Onların gözlerinde bilgi sevgisi var. Ne mutlu bu çocuklara burada çok iyi bakıyorlar. Buradaki enerjinin tüm ülkeye yayılmasını dilerim. Etkinliği düzenleyen Alanya Belediyesi’ne ve buraya gelen büyük küçük herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Yazarlar