Tatil SETS Bites & Beach Bodrum'a taşındı

SETS Bites & Beach Bodrum'a taşındı

26.06.2018 - 10:33 | Son Güncellenme:

Yazın tadını doyasıya çıkarmak isteyenler SETS Bites & Beach ile Türkbükü’nde eğlenceye doyacak…

SETS Bites & Beach Bodruma taşındı

Nişantaşı’nın gözdesi SETS Bites & Lounge, bu yaz İstanbul’dan Bodrum’a taşınan mekanlar arasında. Yazın tadını doyasıya çıkarmak isteyenler SETS Bites & Beach ile Türkbükü’nde eğlenceye doyacak…

Haberin Devamı

Gündüz beach, akşam restoran ve gece canlı müzik performansları ile hizmet verecek olan SETS Bites & Beach, bu yaz Bodrum’da eğlencenin merkezi olacak.

Gündüz lezzetli yemeklerin ve denizin tadına varan konuklar, gece alternatif ve farklı müzik tarzları ile yaz akşamlarının keyfini çıkaracak. Dj performansları ve canlı müzik geceleri ile konuklarına unutulmaz saatler yaşatacak mekanda, Pamela, Can Gox, Grup Gündoğarken, Bora Duran, Son de Cuba, Can Hatipoğlu gibi ünlü isimler sahne alacak. SETS Bites & Beach en büyük sürprizlerinden biri de 5Masa…

Nilay Kaboğlu, Şeref Tanrıverdi ve Volkan Şanda tarafından 2016 yılında İstanbul Koşuyolu’nda açılan 5Masa, SETS ile yaptığı işbirliği doğrultusunda yaz boyu Bodrum’da olacak. İstanbul’un yenilikçi konsepti 5Masa ile birlikte keyifli müzikleri, şaşırtan sunumları ve anlık sürprizleri ile SETS Türkbükü yaza damgasını vuracak.

Haberin Devamı

Güneş baktıktan sonra da eğlenceye devam…

SETS Türkbükü’nde eğlence hiç bitmiyor, muhteşem manzarada gün batımının tadını doyasıya çıkardıktan sonra, dj performansları ve canlı müzik eşliğinde kaldığı yerden devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarında başlayan keyif, beach partiler, happy hour partiler, su showları, dolunay partileri, dj performansları, canlı müzik ve ünlü seslerin sahneleri ile devam ediyor.

Dostluğu, paylaşmayı ve sevinci motto edinen ve bunu şarkılarına yansıtan 5Masa’da, kendilerine özgü müzik tarzları ve sürprizleri ile SETS’e keyif katıyor. Bodrum’un geçmişten günümüze gelen nostaljik ruhu, 5Masa’nın samimi müziğinde yer bularak tüm yarımadayı sarıyor.

Yemek, yüzmek ve eğlenmek için SETS’e gelin

SETS Türkbükü, konumuyla misafirlerine Bodrum’un en güzel koyunda denize girme keyfi, menüsü ile yazlık lezzetlerin tadına varma ayrıcalığı yaşatıyor. Konuklarına gün boyu beach hizmeti sunan mekanda, yerel lezzetler ile hazırlanan köy kahvaltısı veya yazın vazgeçilmezi ayran aşı çorbası ile güne başlayabilirsiniz.

Öğle yemeğini tost, burger, pizza, makarna, ekmek arası ve salata gibi aperatif atıştırmalıklarla geçirirken, akşam yemeği için kümesten, çiftlikten ve denizden menülerini tadabilirsiniz. SETS ayrıca ev yapımı sosis, sucuk ve şarküteri tabağıyla farklı lezzet arayışında olanlar için özel bir menü sunuyor.

Haberin Devamı

Gün boyu enerji toplamak için panna cotta, banana split, parfe ve dondurma gibi hafif ve lezzetli tatlıları deneyebilirsiniz. Sıcak havada en çok ihtiyaç duyulan soğuk içecekler, ev yapımı limonatalar, özel kokteyller, detoks suları ve smoothieler içecek menüsünün en çok tercih edilenleri arasında.

Adres: Göltürkbükü Mahallesi İnönü cad.No:127/A Muğla / Bodrum
Açılış saati: 08:00
Kapanış saati: 02:00
Telefon: 0252 377 50 70