Editörün Seçtikleri Sevgililer Günü hediyeniz MINISO'dan

Sevgililer Günü hediyeniz MINISO'dan

13.02.2018 - 14:44 | Son Güncellenme:

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören ve Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen MINISO, sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünle sevenlerinin kalbini Sevgililer Günü’nde çalmaya devam ediyor.

Sevgililer Günü hediyeniz MINISOdan

Sevgililer Günü yaklaştıkça, herkesi en güzel hediyeyi bulma telaşı sardı. Bu sene sevgilisine birden fazla hediye verip şaşırtmak isteyenler Miniso’da buluşuyor. 600’den fazla rengarenk ürünün rafları süslediği İnovatif Japon markası Miniso’da aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar her bütçeye ve tarza uygun hediye seçenekleri hediye işini kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören ve Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen MINISO, sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünle sevenlerinin kalbini Sevgililer Günü’nde çalmaya devam ediyor. Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka yenilikçi ve özgün tarzıyla ayrışıyor. Bu yıl hediye setini kendi yapacak olanlar Miniso’da buluşuyor. Binlerce ürün içersinden seçilen ürünlerle yepyeni hediye alternatifleri oluşturulabilir, bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılabilirsiniz.

Bu Yıl Farklı Olsun Diyenlere!

Türkiye’de sevgiyle büyüyen marka geniş renk ve ürün seçenekleri sayesinde herkes için hediye işini kolaylaştırırken sevgilinin kalbini birden fazla hediyeyle kazanmak isteyenler için uygun fiyatlı ürünler sunuyor. Sadece Miniso’ya özel ürünler içinde bu kışın kurtarıcısı botanik içerikli dudak nemlendiricilerden içinde gerçek çiçek olan toniklere, doğal nemlendiricilerden akma ve bulaşma yapmayan ince uçlu eyeliner’a, çantalardan boyunluklara, kulaklıklardan özel setlere pek çok ürün sizi bekliyor.

Yazarlar