Aşk Sevgililer gününde izlenebilecek 5 film

Sevgililer gününde izlenebilecek 5 film

05.02.2018 - 15:57 | Son Güncellenme:

Bu sevgililer gününde partnerinize ev içinde güzel bir ortam hazırlamak isteyebilirsiniz, böyle anlarda tüm zamanların en klişe romantik filmi olan The Notebook’u açıp imajınız sarsılmasın isterseniz içeriğimize göz atabilirsiniz.

Sevgililer gününde izlenebilecek 5 film

Sevgililer günü dünya genelinde çiftlerin en çok üzerinde durdukları günlerden biri olarak kabul görür. Sizler için samimi, duygusal, bitince üzerinde konuşup düşünce alışverişi yapabileceğiniz filmleri filtreleyip en güzellerini seçerek bir içerik hazırladık.

Haberin Devamı

1)When Harry Met Sally

Liste WoodyAllen’ın şahane filmlerinden biriyle başlıyor. Film şu soruyu kendinize sormanıza sebep oluyor: Kadınlarla erkekler gerçekten çok iyi birer arkadaş olabilirler mi? Filmdeki ikilinin diyaloglarındaki samimiyet izlerken içinizi ısıtacak, filmi yüzünüzde koca bir gülümseme ile bitireceksiniz.

2)True Romance

Usta yönetmen Tarantino’nunsenarist olarak yer aldığı bu filmi izlerken gözlerinizi ekrandan bir saniye bile alamayacaksınız çünkü her sahnesi başka bir aksiyon, başka bir olay içeriyor. Tuhaf bir tanışma hikayesi, iki insanı gerçek anlamda aşka düşürür ve bu aşk onlara neler yaptırır neler… Muhteşem bir suç ortaklığı hikayesi.

3)The Lobster

Bu filmin durağan ilerlediğini ve sakin bir havası olduğunu kabul etmek gerekir. Ama gerek konusu, gerek oyuncuları, gerek müzikleri olsun; izlediğinize asla pişman olmayacağınız bir başyapıttır bu film. Günümüz insan ilişkilerini sorgulamaya iter ve bitirdiğinizde saatlerce film ve verdiği mesajlar hakkında konuşabilirsiniz.

Haberin Devamı

4)Love

Fransız yönetmen Gaspar Noe, bu filminde saplantılı bir aşkhikayesini anlatıyor. İki kişi arasında yaşanan aşk, üç kişilik bir kaosa dönüşüyor ve filmde karakterlerin bu durumla nasıl başa çıktığına tanık oluyoruz. Cinselliğin ön planda olduğu bu filmde, etkileyici müziklerin olduğunu da belirtmek lazım.

5)Submarine

15 yaşındaki Oliver’ın ilk aşkı anlatılıyorfilmde. Film ilk bakışta basit gibi görünse de derin detaylarıyla, müzikleriyle, ince mizahı ile aklınıza yer edinecek filmler arasında yer alıyor. Güldürürken düşündüren, ağlatmayan ama boğaz düğümleten, hafif buruklukla beraber gülümseterek sonlanan bir film olan Submarine; aynı zamanda size çocukluğunuzu, ilk aşk duygusunun saflığını hatırlatacak ve küçük çaplı bir geriye dönüş yaşamanıza sebep olacak.

Yazarlar