İlişkiler Sevgililer Günü'nde ne hediye alınır?

Sevgililer Günü'nde ne hediye alınır?

07.02.2018 - 17:26 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala, sevgilisi olanlar Sevgililer Günü hediyeleri arayışına girdiler. Sevgililer Günü'nde sevgilinize farklı bir hediye arayışına girdiyseniz, yaratıcılığınızı konuşturmanız konusunda size yardımcı olabileceğiz. Özellikle kadınlar Sevgililer Günü'nde erkek sevgiliye Sevgililer Günü hediyesi arayışına çoktan girdiler bile. Sizde sevgilinize ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız işte Sevgililer Günü'nde ne hediye alınır sorusunun cevapları…

Sevgililer Gününde ne hediye alınır

Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala sevgilisi olanlar sevgilime ne hediye alacağım, erkek sevgiliye Sevgililer Günü'nde ne hediye alınır, sorusunu sormaya çoktan başladılar. Sevgililer Günü'nde sevgilinize hediye alma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız tam olarak doğru yerdesiniz. Yaratıcılığınızı konuşturarak size vereceğimiz önerilerle sevgilime ne hediye alacağım telaşına düşmekten artık kurtulacaksınız.

Sevgililer Günü roma katolik kilisesinin dini inanışından ortaya çıkan bir gündür. “Aziz Valentin Günü” olarak bilinen bu gün, batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevilen kişi adı altında kullanılmaktadır.

Geçmişte sevilen kişiye alınan hediyelerle günümüze kadar gelmiş olan bu alışkanlık birçok toplumda sevgililer günü olarak kutlanmaktadır. Eğer sizde bu geleneği devam ettirenlerdenseniz ve Sevgililer Günü'nde sevgilime ne hediye alacağım telaşına düştüyseniz tam olarak doğru yerdesiniz.

İlk olarak sevgililer gününde erkek sevgiliye ne hediye alınır sorusunun cevabını vereceğiz.

İşte Sevgililer Günü'nde erkek sevgiliye alınabilecek hediyeler…

Romantik bir akşam yemeği

Erkeklere verebileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi kendi ellerinizle hazırlamış olduğunuz romantik bir akşam yemeği olacaktır. Sevgilinizin sevdiği yiyeceklerden bir sofra hazırlayarak, şık bir sunumla sevgililer günü hediyesi hazırlayabilirsiniz.

Mektup yazın

Sevgilinize alacağınız sevgililer günü hediyesinin illa ki maddiyata dayalı bir hediye olması gerekmiyor. Ona duygularınızı samimi bir dille anlatan bir mektup yazabilirsiniz.

Kol saati

Erkeklerin en çok vazgeçemediği aksesuarlar arasında kol saati yer almaktadır. Onun giyim tarzına uygun beğenebileceği bir kol saati hediye edebilirsiniz.

Fotoğraf albümü

Erkekler düşünülerek yapılmış ve üzerinde uğraşılmış hediyeleri daha çok severler. Eski anılarınızdan oluşan fotoğraflardan bir albüm oluşturup sevgilinize hem romantik hem de maddi değeri olmayan bir hediye hazırlayabilirsiniz.

Puzzle hediye edin

Sevgilinizle beraber çekilmiş olan resminizi puzzle olarak yaptırarak sevgilinize hediye edebilir, beraber oynayıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Cüzdan hediyesi

Erkeklerin en çok kullandığı aksesuarlardan biriside cüzdandır. Ona özel kolay taşınabilir şık bir cüzdan hediye edebilirsiniz.

Aşağıda vermiş olduğumuz hediye seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz.
Sevgilinizle beraber çekilmiş bir fotoğrafınızı kupa bardak üzerine baskı olarak yaptırabilirsiniz.

Kişiye Özel İki Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Sevgililer Gününde ne hediye alınır

Fiyat: 24,90 TL

Kişiye özel Sevgililer Günü çikolatası

Sevgililer Gününde ne hediye alınır

Fiyat: 29,90 TL


Sevgilinize tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsanız sizin resimlerinizden oluşan çikolataları ona hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Metal Asker Künyesi

Sevgililer Gününde ne hediye alınır
Fiyat: 19,90 TL

Tüm takı veya aksesuar modelleri içerisinde asker künyelerine ayrı bir parantez açmak isabetli ve yerinde olur. Çünkü asker künyesi diğer takı modellerinden farklı olarak sadakatin, özlemin, hasretin ve kavuşma dileğinin bir belirtisi mahiyetindedir. Üzerinde dilediğiniz bir fotoğrafın yer alacağı bu asker künyesi ise diğer tüm asker künyesi modellerinden daha bir özel ve güzel anlamlar taşıyor. Siz de askere yolcu edeceğiniz biricik erkek sevgilinize üzerinde dilediğiniz resmin lazer işleme teknolojisi ile kazınacağı özel bir asker künyesi hediye etmeye ne dersiniz?

Kol düğmeleri

Sevgililer Gününde ne hediye alınır
Fiyat: 54,90 TL

Giyiminde prestije ve saygınlığa önem veren erkeklerin çok beğeneceği bir hediye seçeneği olacaktır kol düğmeleri…

Kamasutra zarları

Sevgililer Gününde ne hediye alınır
Fiyat: 11,90 TL

Sevgilinizle geçireceğiniz sevgililer gününü daha eğlenceli ve heyecan dolu geçirmek istiyorsanız kamasutra zarları tam size göre.

Yazarlar