Gündem Şevkat Yerimdar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Şevkat Yerimdar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

25.06.2017 - 09:42 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar'ın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şevkat Yerimdar'ın yeni bölümünde Esin ağaçtan düşüyor. Şevkat ise Esin'in emrinden çıkmıyor. Komik olayların yaşanacağı Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Şevkat Yerimdar 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Şevkat Yerimdar 6. yeni bölümünde Esin, ağaçtan düşerek ayağını kırdığı numarasıyla Şevkat'e tüm isteklerini yaptırıyor. Fox'un sevilen eğlenceli dizisi Şevkat Yerimdar Cuma akşamı izlenebilecek. İşte Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Haberin Devamı

ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCULAR

Özgürcan Çevik- Şevkat Yerimdar

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

Başak Parlak - Esin Uçar

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

Haberin Devamı

Salih Kalyon - Cevdet Uçar

Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

Barış Murat Yağcı - Bora

Yakışıklı ve havalıdır. Off road ralli pilotudur. Zengin aile çocuğudur. Turizm şirketi vardır. Doğa gezileri, rafting turları düzenler. Motorsiklet gezilerine çıkar. Eğlence ve keyif hayatı yaşar. Çapkın bir erkektir. Gizem’in ağabeyidir.