Cadde Sibel Erdoğan'dan Cihat Tamer'e sert sözler

Sibel Erdoğan'dan Cihat Tamer'e sert sözler

26.09.2018 - 11:45 | Son Güncellenme:

'Aşk ve Mavi' dizisinin başrol oyuncusu Emrah, 'Bizimkiler' dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu Cihat Tamer'le birbirine girdi. Tartışmaya, şimdi de Emrah'ın eşi Sibel Erdoğan da dahil oldu.

Sibel Erdoğandan Cihat Tamere sert sözler

İnstagram hesabından bu konu hakkında açıklama yapan Sibel Erdoğan, şu açıklamada bulundu:

Haberin Devamı

"Nedir bu çifte standart? Ne kadar ayıp ne kadar günah. Sebebine gelince; benim eşim Anadolu'nun bağrından kopmuş, Türkiye'de bir ilke imza atmış, 10 yaşında ünlü olmuş, 40 yıla yaklaşmış bir şöhret kendisi. Albümler, filmler, diziler, besteler, stadyum konserlerini hınca hınca doldurmuş kendi tırnaklarıyla kazıya kazıya buralara kadar gelmiş. Kimseye dil uzatmadan, herhangi bir pisliğe bulaşmadan sadece işini mesleğini en iyi şekilde yapmak için uğraş vermiş.

Evet şunu anlayabiliyorum; Anadolu' dan gelmişti o ötekiydi. Onun başarısını görmemezlikten gelmeye çalışan, bulunduğu ve geldiği noktayı tamamıyla bir tesadüf olarak değerlendiren bir kısım topluluk hep vardı, ve olmayada devam edecek. 'Bunun ne kadar önemi var?' diye de sorarsanız, cevaplayayım: Hiç bir önemi yok! Sebebine gelince, güzel bir atasözümüz var, atı alan Üsküdar'ı geçti. Doğru, belki sizler gibi okumadı okuyamadı, imkansızlıklar içindeydi, ama kendisini nasıl yetiştirmiş ve geliştirmiş herşey ortada. Sizin gibi hadsiz hiç bir zaman olmadı. Tanımadığı bir kişi hakkında hiç bir zaman konuşmadı ve yorum yapmadı, okumuş olabilirsiniz ama insan olamamışsınız neye yarar? Başarıyı taktir etmemişsiniz neye yarar? Şu şekilde sözlerime son vereceğim; belli bir zümrenin taktirini ve beğenisini toplamak yerine, halkın gönlünde taht kurup bir halk kahramanı olabilmek inanın bana herşeyden çok ama çok daha önemli"

Haberin Devamı

Sibel Erdoğandan Cihat Tamere sert sözler