Sigorta ‘56 milyon lira primle lideriz’

‘56 milyon lira primle lideriz’

21.10.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Türkiye’nin ilk faizsiz özel sağlık sigortası olan Katılım Sağlık, ihtiyaca odaklanan esnek yapısıyla kısa sürede halkımızın teveccühünü kazandı.

‘56 milyon lira primle lideriz’

Kendi kulvarımızda 56 milyon lira prim üretimi ve yüzde 58.4 pazar payıyla lider durumdayız. Katılım Sağlık olarak kurumsal tarafta sunduğumuz özel grup sağlık sigortası kapsamında yönetimini üstlendiğimiz 195 kurumsal müşterimiz ve 45 bin sağlık sigortası poliçemizle sektörü derinleştirerek öncülük yapıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Farkındalık arttı’

Anlaşması sağlanıp işlemleri devam edenlerin yanı sıra yeni müşteri taleplerinin de memnuniyet verici olduğunu belirten Sincek, şunları söyledi:

“Sağlık konusundaki farkındalığımız ve hassasiyetimiz artıyor. Hayat ve BES branşlarının yanında Katılım Sağlık markası altında sağlık sigortası ürünlerimiz de oldukça rağbet görüyor. Pandeminin de etkisi elbette var ama halkımıza ihtiyacına uygun güvenilir ürünü sunmak da kilit rol oynuyor. Sağlık tarafında faizsiz olmanın yanında ihtiyaca odaklanan bir algoritmamız var. Şimdi bu algoritmayı arka tarafta daha da hızlandırıyor ve müşterilerimize daha esnek alternatifleri daha çevik bir şekilde sunuyoruz. Bu sayede piyasaya göre en zengin avantajlara sahip sağlık sigortası hizmetini sunuyoruz. Dijitali merkeze alan altyapımızla, uzman insan kaynağımızla ve yenilikçi yaklaşımımızla hayata dokunan her türlü sağlık ihtiyacına güvence sunmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken sunduğumuz esnek seçeneklerle de hem ihtiyaca uygun poliçenin oluşturulmasını sağlıyoruz, hem de daha uygun fiyatlandırma imkanı veriyoruz.”

Haberin Devamı

Yan avantajlara dikkat

Dijital çağda beklentileri karşılamanın, ciddi teknoloji yatırımı gerektirdiğini hatırlatan Sincek, şöyle devam etti:

“Bu alanda hem uzman personel, hem de teknoloji ve operasyon yatırımları yaptık. Artık müşterilerimiz kendilerine uygun ürünü seçebiliyor, aldıkları hizmeti online takip edebiliyor, isterlerse de uzmanlarımızdan telefonla destek alabiliyor.”

Sincek, daha sonra şunları söyledi:

“Sağlık ürünlerimizle birlikte pek çok avantajlı ek hizmet de sunuyoruz. Bu avantajlar, asistans şirketleri işbirliklerimiz sayesinde ambulanstan doktora, check - up’tan mamografi veya PSA testine, diyetisyenden psikoloğa kadar zengin bir yelpazede sıralanıyor. Katılımcılarımız, aldığı sigorta ürününde mevcutsa 7/24 online doktor hizmetinden yararlanabiliyor ve her türlü tıbbi sorularıyla ilgili ücretsiz olarak online danışmanlık alabiliyor. Yine poliçesi dahilindeyse acil ambulans hizmetinden de hem sigortalımız, hem de poliçe kapsamındaki aile üyeleri yararlanabiliyor. Acil durumlarda 7/24 doktorlu kara ambulansı hizmetinden yararlanan sigortalılarımızdan ilave ücret alınmıyor. Yurtdışı seyahat ürünü haricindeki tüm sağlık poliçelerinin kapsamında bulunanlar, acil durumlarda bu hizmetlerden yararlanabiliyor. Ayrıca kapsamlı diş sağlık paketi sunuyoruz.”