Sigorta Maher Holding çalışanlarıyla ‘yeniliğe doğru’ toplandı

Maher Holding çalışanlarıyla ‘yeniliğe doğru’ toplandı

24.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

2023’ü ‘değişim, dönüşüm, etkileşim’ yılı olarak belirleyen Maher Holding, Conrad İstanbul Bosphorus’ta düzenlediği toplantıda tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Maher Holding çalışanlarıyla ‘yeniliğe doğru’ toplandı

Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen’in Mevlana’dan aktardığı “Şimdi yeni şeyler söylemek lazım” dizeleriyle açılışı yapılan toplantıda grubun 2015’ten bu yana gösterdiği gelişim çalışanlarla paylaşılırken bundan sonra izleyeceği değişim hep birlikte değerlendirildi. Maher Holding ve iştirakleri Quick Sigorta, Corpus Sigorta, Quick Finans, Qpay, MHR GYO, Valde Bilişim ve Qtower’ın 300’ü aşan çalışanlarının bir araya geldiği toplantıyı Mevlana’nın “Yeniliğe Doğru” şiiriyle açan CEO Levent Uluçeçen, “Şimdi yeni şeyler söylemek lazım” dizesini öne çıkardı.

Haberin Devamı

‘Yeniliğe açık olmak’

Konuşmasında değişim için kişinin önce kendisini değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, değişimin kaçınılmaz olduğuna şu sözlerle dikkat çekti: “Geride bıraktığımız yıllarda çok yol kat ettik. Bugün ise çok farklı bir yere geleceğimizi net bir şekilde görmek lazım. Ben sigortacılığın sistemi geliştirdiğine inanıyorum. Siz de mesleğinizi anlatmalı, onunla övünmelisiniz. Sektörümüz ise her daim değişime açık olmalı. Sigorta hayatın her yerinde, son depremde bunu net bir şekilde gördük. Ayrıca gördük ki sektör olarak biz de her daim hazır olmalıyız, kendimizi geliştirmeliyiz.” Quick Sigorta’nın holdingin amiral gemisi olduğunu ve bir sigorta şirketinden daha fazlasını ifade ettiğini belirten Uluçeçen, tüm iştiraklerin birbiriyle entegre ve birbirini geliştiren bir ekosistemde olduğunu söyledi.