Sigorta Sigorta ürünleri tek platformda

Sigorta ürünleri tek platformda

15.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta'nın kullanıma açtığı 'Müşteri Platformu' ile tüm kullanıcılar, tek bir uygulama üzerinden farklı ürün ve hizmetleri hızlı, güvenilir ve pratik şekilde deneyimleyebilecekler. Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, uygulama hakkında şu bilgileri verdi:

Sigorta ürünleri tek platformda

 

"Türkiye Sigorta olarak gücünü iyilik için kullanma ve sigorta deneyimini 'sonra'dan 'önce'ye taşıma vizyonumuzla; tüm sigortalılara ve iş ortaklarımıza kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Sigortacılığı yeniden tanımlarken, zihinlerdeki sigorta algısını dönüştürerek büyütmek, teknolojiyi daha iyi kullanmak ve müşteri deneyiminde dijital olgunluğumuzu daha da yükseltmek için ürünlere değil kişiselleştirilmiş çözümlere ve sigortayı somutlaştırmaya odaklandık. Bu kapsamda devreye aldığımız yapıyı bir platform olarak tanımladık, çünkü platform demek, tek bir şirketin asla başaramayacağı şeyi güçlerini birleştirenlerle birlikte başarmak demek. Bu kapsamda yapmayı en iyi bildiğimiz şeyi yaptık ve müşterilerimizi, ürünlerimizi, sigortanın ötesini tek bir platformda birleştirerek, Türkiye'nin ilk sigortacılık süper uygulamasını hayata geçirdik."

Haberin Devamı

Finansal avantajlar

Türkiye Sigorta Strateji, Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen de şöyle konuştu:

"İş ortaklarımızla olan iş modelimizin gücüyle müşterilerimizin karşısına iddialı fiyatlarla çıkacağız. Müşterilerimiz finans, araç ve sağlık branşlarındaki hizmetlere tek bir platformdan erişebilecek, bu sayede yeni markalarla da tanışma imkanına sahip olabilecekler. Tüm satış kanallarımızın müşterilerine daha yüksek sadakat ve memnuniyet sağlarken sigortacılık sektörünün temel problemi olan fiyat rekabeti konusunda pozitif anlamda farklılaşarak finansal avantajlar sunuyoruz. Platformumuzun platform olmasına katkı sağlayan iş ortaklarımızın daha da güçlenebilmesi için bizimle çalışan iş ortaklarımızın sunduğu hizmetlerden herhangi bir gelir elde etmeyeceğiz."