Editörün Seçtikleri Silkside'dan %100 ipek pareolar

Silkside'dan %100 ipek pareolar

13.06.2018 - 16:08 | Son Güncellenme:

Farklı, renkli ve seçkin tasarımlarıyla tarz sahibi kadınların tercihi Silkside, 2018 yaz kreasyonundaki % 100 saf ipek pareo’ları ile göz kamaştırıyor.

Silksidedan %100 ipek pareolar

Farklı, renkli ve seçkin tasarımlarıyla tarz sahibi kadınların tercihi Silkside, 2018 yaz kreasyonundaki % 100 saf ipek pareo’ları ile göz kamaştırıyor. Sadece saf şifon ipek kullanılarak üretilen; sarı, yeşil ve kahve renkleriyle doğanın güzelliğini yansıtan pareo’lar, bu yaz plajlarda tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayacak.

Haberin Devamı

Tamamen %100 saf mongol, saten krep ve şifon gibi doğal ipek kullanılarak sınırlı sayıda üretilen tasarımları ile seçkin kadınların tercihi olan Silkside, tasarımlarıyla adından söz ettirmeye ve dikkat çekmeye devam ediyor. 2018 yaz sezonuna özel olarak üretilen, birbirinden güzel şifon ipek kimono pareo’lar bikini ve mayoların en çarpıcı tamamlayıcısı olmaya hazırlanıyor.

Bu yaz plajların yıldızı olmanıza yardımcı olacak olan pareo’lar ve birbirinden özel tüm yaz kreasyonu silkside.com sitesinde sizleri bekliyor.

Silkside Pareo Ürün fiyatı: 675 TL

Yazarlar