Gündem Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş kaç yaşında?

Sinem Umaş kimdir? Sinem Umaş kaç yaşında?

18.10.2018 - 12:59 | Son Güncellenme:

Sinem Umaş kimdir sorusu merakla aranıyor. Bir zamanların çok konuşulan ismi olan Sinem Umaş 'Gelinim Olur Musun' programıyla tanındı. Darp haberleriyle ise gündeme oturan Sinem Umaş hakkında merak edilen bilgiler şöyle...

Sinem Umaş kimdir Sinem Umaş kaç yaşında

Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan Sinem Umaş, polis tarafından darp edildiği öne sürerek şikayetçi oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise, "Sinem Umaş hakkında 'Görevi yaptırmamak için direnme', 'Mala zarar verme', 'Hakaret' ve 'Görevli memuru darp etme' suçlarından adli işlemler yapılarak nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla adliyeye sevk edilmesi istenilmiştir" açıklamasını yaptı. Gündem konusu olan Sinem Umaş kimdir sorusunun yanıtı ise..

Haberin Devamı

SİNEM UMAŞ KİMDİR?

1984 yılında dünyaya gelen Sinem Umaş, bir dönemin popüler evlilik programı 'Gelinim Olur Musun' un en ünlü simalarından biriydi. Yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşayan Sinem Umaş, Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinmişti. Yarışmanın en popüler gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti. Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan genç kız, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile yaşadığı bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, son olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla gündeme gelmişti.