Cadde Şiva'dan milyonluk klip

Şiva'dan milyonluk klip

19.01.2018 - 16:01 | Son Güncellenme:

Güzelliği ve yorumu ile dikkati çeken Şiva, İlkan Günüç'ün prodüktör koltuğuna oturduğu yeni single'ı 'Ağlayacak'ı müzikseverlerle buluşturdu.

Şivadan milyonluk klip

Sözü Ferhat Yaşrin’e, müziği Esad Fidan’a ait olan 'Ağlayacak' şarkısına 40 kişilik ekiple ünlü bir alışveriş merkezinin otoparkında çekilen klibinde, yönetmen koltuğuna Tamer Aydoğdu oturdu.

Haberin Devamı

Çekimleri iki gün süren klipte, değeri 1.5 milyon TL'yi bulan ve ikisi klasik olmak üzere dört farklı araç kullanıldı. Stil danışmanlığını modacı Gülşah Çabukel'in yaptığı klipte üç farklı kostüm kullanan Şiva, özel tasarım cekediyle de göz kamaştırdı.

Gülşah Çabukel tarafından yaklaşık 10 bin yarı değerli taş kullanılarak tamamen el işçiliği ile yaklaşık iki haftada hazırlanan özel ceket, klibin en dikkat çeken aksesuarlarından oldu.

Çekimler sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şiva, "Bu şarkı benim için biçilmiş kaftan. İlk duyduğumda tüylerim diken diken oldu. İlkan Günüç ile muhteşem bir uyum yakaladık. Yayınlandığı ilk günden bugüne son derece olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da bizi son derece mutlu ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Genç popçu, bir sonraki single'ı için şimdiden çalışmalara başladığını söyledi.