Gündem Siyah İnci dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.01.2018 - 10:16 | Son Güncellenme:

Siyah İnci 16. son bölümüyle yine heyecan kasırgasına sahne oldu. STAR TV'nin büyük ilgi gören dizisi Siyah İnci'nin dün akşamki son bölümüne Hazal'ın hayatını değiştirmek için sarf ettiği mücadele damga vurdu. Peki Siyah İnci 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Siyah İnci dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah İnci yeni bölümüyle oldukça bir bölümü geride bıraktı. Siyah İnci dizisinde Hazal'ın zor mücadelesi izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Peki Siyah İnci 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SİYAH İNCİ 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Peki Siyah İnci 17. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

SİYAH İNCİ 16. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrenmiş ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başlamıştır.

Canan Demiroğlu’nu Aziz’in öldürdüğüne inanmayan Kenan gerçek katilin kim olduğunu bulmak için Ahmet’i sıkıştırmaya devam ediyordur. Kenan’ın Ahmet’ten duyacağı haber üzerine herkesin bütün hayatı değişecektir.

Kenan’a olan aşkı yüzünden iyice sınırları aşan Ebru, hem Demiroğlu ailesine yakın olmak için hem de Defne’ye olan hıncından dolayı artık Sinan’a oynamaya başlar. İyice Ebru’nun ağına düşen Sinan’daki değişiklikler Defne’nin gözünden kaçmayacaktır.

Haberin Devamı

Hazal elindeki büyük kozla Vural’ı mahkeme salonuna götürmeye ikna etmiştir. Ancak Vural için Hazal dosyası henüz kapanmamıştır.

Yazarlar