Siyaset AK Partili Vekil'den endişeli bekleyişi katlayan tweet

AK Partili Vekil'den endişeli bekleyişi katlayan tweet

21.08.2012 - 15:21 | Son Güncellenme:

.

AK Partili Vekilden endişeli bekleyişi katlayan tweet

Ak Parti'nin Gaziantep milletvekili Ali Şahin, Twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Halep'te görev yaparken kaçırılan TRT Muhabirimiz Cüneyt Ünal maalesef oldürülmüs. Yakınlarına ve TRT Ailesine başsağlığı diliyorum" diyerek, Suriye'de kayıp olduğu bilinen kameramanın öldüğünü açıkladı. Ölüm iddiasıyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi.

TÜRK GAZETECİ KAYIP

Haberin Devamı

İngiltere merkezli ve muhalefet yanlısı Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü Halep'te üç gazetecinin kaçırıldığını açıklamıştı. ABD tarafından finanse edilen ve Arapça yayın yapan El Hurra televizyonu da, çalışanları Lübnanlı Beşar Fehmi ve Türk kameraman Cüneyt Ünal ile, Pazartesi günü Suriye'ye girdiklerinden bu yana irtibat kuramadıklarını belirtmişti.

JAPON GAZETECİNİN NAAŞI KİLİSE GETİRİLDİ

SURİYE’de öldürüldüğü bildirilen Japon gazeteci 45 yaşındaki Mika Yamamoto’nun cenazesi Kilis’e getirildi.

Japon Press için çalıştığı bildirilen Mika Yamamoto’nun cenazesi Suriyeli muhaliflerin yardımıyla Kilis’in Öncüpınar Gümrük Kapısı’na ulaştırıldı. Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Japon gazetecinin cenazesinin Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi’nde yapılacak otopsisinin ardından ülkesine gönderileceği bildirildi.