Siyaset Akşener: Tıpış tıpış gidecekler

Akşener: Tıpış tıpış gidecekler

24.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener: Tıpış tıpış gidecekler

 

BAHAR ATAKAN Ankara - Akşener’in açıklamalarından satır başları özetle şöyle:

Haberin Devamı

ALTINDA KALIRSIN: İktidarın havuz medyasında yapılan yoğun propagandayı gördükten sonra Erdoğan’ı uyarmak istiyorum. Yerli aşı meselesinden siyaset devşirmeye kalkıp da böyle önemli bir süreci baltalama. Şayet daha önce nice kritik konuda yaptığın gibi bu konuyu da algı operasyonlarına kurban edersen, bu sefer altında kalırsın.

UTANMIYORLAR: (MKEK’nin özelleştirileceği iddiası) Tank Palet’i peşkeş çektikleri yetmiyormuş gibi şimdi de Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu’nu özelleştirmeye hazırlanıyorlar. Ordumuzun mühimmatını üreten bu stratejik kurumu da peşkeş maceralarına kurban etmeye utanmıyorlar.

HESABINI SORARIZ: (Kabil Havalimanı’nın güvenliğini sağlaması) Sırf sen yeni Amerikan Başkanı’na şirin görüneceksin diye böyle bir riske girmenin akılla izah edilir yanı yoktur. Amerikalı askerin canını kurtarmak için kendi askerini feda etmeye bu kadar hevesli olma. Bu maceraya atacağın kınalı kuzuların ayağına taş değse senden biliriz.

Haberin Devamı

NAMERDİM: (Lütfü Türkkan’ın ortağı olduğu çiftlikteki kaçak yapıların yıkılması) İki gündür Sayın Türkkan’ın meşhur çiftliği üzerinden gagalanıyoruz. Onun karşılaştığı bu sistemin sonuçları olarak bizzat ben, bundan sonra kim, nerede, ne yapmışsa takipçisi olmazsam, hepsini rezil etmezsem; namerdim.

SANDIK GELECEK: İktidarın bacası alev almış, panik her geçen gün büyüyor. Panik arttıkça, çirkinlikler, yalanlar, iftiralar, saldırılar artacak. İstedikleri kadar ağlayıp sızlansınlar. O sandık, er ya da geç milletin önüne gelecek; Sayın Erdoğan’la ortakları tıpış tıpış gidecek.

‘Uygur hassasiyetimiz  oy kaygısı taşımıyor’

İYİ Parti lideri Akşener, partisinin genel merkezinde ‘Hayalimdeki Doğu Türkistan Resim Yarışması Ödül Töreni ve Sergi Açılışı’na katıldı. Akşener, sergiyi gezerek çocukların yaptığı resimleri inceledi. Akşener burada yaptığı konuşmada, “Uygur meselesinde, Türklük konusunda, yurt dışında yaşayan her bir kardeşimiz adına heyecanımız, hassasiyetimiz, takibimiz herhangi bir oy kaygısı taşımamakta” dedi. Program sonunda resim yarışmasında dereceye giren Doğu Türkistanlı çocuklara çeşitli hediyeler verildi. -ANKARA DHA