Siyaset ‘Avrupa’ya rağmen terörü yeneceğiz’

‘Avrupa’ya rağmen terörü yeneceğiz’

03.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Diyarbakır Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan ile Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin, PKK’lı teröristler tarafından katledilmesine tepkiler sürüyor.

‘Avrupa’ya rağmen terörü yeneceğiz’

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,”Katiller siyasileri hedef alırken, siyasi uzantıları ses çıkaramayacak. Sözde ‘adalet’ diyenler bu katil sevicilerle aynı safta buluşacak... Şehirlerinde gösterilerine ‘özgürlük’ diye izin verdikleri katiller siyasileri hedef alırken, Avrupa iki yüzlü terör siyasetine devam etsin. Uzantısı siyasilere, sırtını sıvazlayan, kucak açan Avrupa’ya ve tüm destekçilerine rağmen Allah’ın izni ile terörün kökünü kazıyacağız.”

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptığı paylaşımda “Bu kalleşçe saldırılar, terör örgütleri ve destekçilerine karşı bölgemizde verdiğimiz istiklal mücadelemizi asla sekteye uğratamayacaktır” dedi.

AB Bakanı Ömer Çelik de, “Siyaset kurumuna saldırı, milli varlığa saldırıdır. Siyaset kurumunun bu vahşi saldırılara karşı topyekun tepki vermesi ve mahkum etmesi gerekir” ifadelerini kullandı.