Siyaset Başbakanlık Personel Genel Müdür Yardımcısı görevden alındı

Başbakanlık Personel Genel Müdür Yardımcısı görevden alındı

11.11.2009 - 10:21 | Son Güncellenme:

.

Başbakanlık Personel Genel Müdür Yardımcısı görevden alındı

Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdür Yardımcısı Gürhan Yücel ile Başbakanlık Müşaviri Sabri Uyanık görevinden alındı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama ve görevden alma kararlarına göre, Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdür Yardımcısı Gürhan Yücel ile Başbakanlık Müşaviri Sabri Uyanık görevinden alındı. Başbakanlık Müşavirliğine Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Yavuz Kavruker ile Bekir Yunus Uçar getirildi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğüne Samsun Bölge Müdürü Recep Ali Er ve Samsun Bölge Müdürlüğüne Nizam Boz atandı.

Kocaeli İl Müftülüğüne, Malatya İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Malatya İl Müftülüğüne, İstanbul Küçükçekmece İlçesi Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Amasya İl Müftülüğüne, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Ali Maraşlıgil getirildi.

Avrupa Birliği Genel Sekreter Yardımcılığına, Nurşen Numanoğlu atandı. Adlî Tıp Kurumu Dördüncü Adlî Tıp İhtisas Kurulu Adlî Tıp Üyeliğine, Uzm.Dr. Fatma Süheyla Aliustaoğlu yeniden atandı.

İçişleri Bakanlığı Müşavirliğine, Melahat Çelebiözü Çolak getirildi.

İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Trabzon Bayındırlık ve İskan Müdürü Ali Rıza Korkmaz, Ankara Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Samsun Bayındırlık ve İskan Müdürü Münir Büyüksalih getirildi. Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine Doç.Dr. Ümit Göktolga atanırken, Gümüşhane İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne, Ali Rıza Baykan, Samsun İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne Şanlıurfa İl Çevre ve Orman Müdürü Selahittin Aydın, Şanlıurfa İl Çevre ve Orman Müdürlüğüne İbrahim Yüzer atandı.

Samsun Meteoroloji Bölge Müdürü Arif Yüksel de görevinden alındı.