Siyaset ‘Erken seçime ihtiyaç yoktur’

‘Erken seçime ihtiyaç yoktur’

29.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim için hazırladığı miting programının son gününde memleketi Osmaniye’deydi.

‘Erken seçime ihtiyaç yoktur’

MHP lideri, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

SANDIĞA GİDİN: Bu seçimde yalnızca belediye başkanı seçmeyeceksiniz. Bu nedenle kardeşlerimden ricam, mutlaka sandığa gitmeleridir. Bunun yanında sandıklara mutlaka sahip çıkılmalı.

KAN TAHLİLİ YAPMADIK: Hiç kimseyi dışlamıyor, ötekileştirmiyoruz. Hiç kimsenin kökenine, yöresine, mezhebine, meşrebine bakmıyoruz. Al bayrağın altında yaşamaktan onur duyan herkesi, bu vatan benim diyen herkesi, minarelerden okunan ezanlar benim diyen herkesi, bu milletin mensubuyum diyen her bir kardeşimi bağrımıza basıyor, kendimizden farklı değerlendirmiyoruz... Bu zamana kadar etnik mahiyetli kan tahlili yapmadık, yapmayız. Kim hangi kökenden diye araştırmadık, araştırmayız. Herkes eşittir Türkiye deriz, bunu da sonuna kadar savunuruz.

Haberin Devamı

BOĞMAYI AMAÇLIYORLAR: CHP-İP-HDP-SP-ÖDP-PKK-FETÖ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni boğmayı amaçlıyor. Olur da 31 Mart’tan başarıyla çıkarlarsa yeni bir sistem krizi, yeni bir rejim bunalımı, yeni bir siyasi kargaşa için pusuda bekliyorlar, el ovuşturuyorlar.

378 ÇÜRÜMÜŞ: CHP-İP-SP belediye meclis aday listelerine yazılan terör örgütleriyle iltisaklı 378 çürümüşe Osmaniye hoşgörü göstermez, bunları asla affetmez. PYD/YPG’nin terör örgütü olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun Osmaniye’ye söyleyecek ne bir sözü, ne de bakacak yüzü olacaktır. HDP’ye methiyeler düzen, HDP’yle kol kola giren, PKK ve FETÖ’nün yörüngesine sabitlenen İP’in Osmaniyeli kardeşimi kandırması akla sığacak iş değildir.

DÜŞMANA TAŞERONLUK: CHP’ye oy veren kardeşlerim, gelin siz de katılın. İP’e oy veren kardeşlerim, zilleti tanıyın, Türkiye düşmanlarına taşeronluk yapanların foyasını ortaya çıkarın, gelin siz de evet deyin. Kürt kökenli kardeşlerim, siz bizsiniz, biz de siz. Ayrımız yok, gayrımız yok, biz birlikte büyük bir milletiz. Al bayrağın altında hepimize yer var.

HEDEF 2023: 31 Mart’tan çıkacak sonuç ne olursa olsun Cumhur İttifakı varlığını koruyacak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilke, esas ve kurumlarıyla yerleşmesine hizmet edecektir. Hedef 2023, yani Cumhuriyet’in yüzüncü yıldönümüdür. Kriz sever CHP, kaos meraklısı İP, terör yedeği HDP hesaplarını buna göre yapmalıdır. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur. Milletimizin oyalanmasına, siyasi krizlere, karışıklık bekleyenlere tahammülümüz olamayacaktır. İttifakımızın mayası sağlamdır. Bu mayanın özünde milli beka vardır. Konu vatandır. Konu millettir. Konu Türkiye’dir.

Haberin Devamı

‘Erken seçime ihtiyaç yoktur’

‘Be hey şuursuz neyin intikamı?’

(Hüsamettin Cindoruk’u kast ederek) Bir siyaset eskisi, üstelik TBMM Başkanlığı yapan bir zat, 31 Mart seçimlerini, parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden intikam seçimi olduğunu utanmadan söylüyor. Be hey şuursuz, neyin intikamını kimden almaya cüret ediyorsun? Kimlerin nam ve hesabına tetikçilik yapıyorsun? Senin her yerin intikam olsa ne yazar? Bu meymenetsizler 31 Mart’ta rövanş almak için kuyruğa girmişler. Bunlar Türkiye’yi geriye götürmek için zillete düşmüşler. Bekaya inanmazlar, millete hizmeti bilmezler, ülkeye aidiyet hissetmezler.

‘Kılıçdaroğlu’nun maskesi düşmüştür’

Haberin Devamı

MHP lideri Bahçeli, Osmaniye’nin ardından gittiği Mersin’de özetle şunları söyledi:

MASABAŞI İTTİFAKI DEĞİL: Cumhur İttifakı masa başında kurulan bir ittifak değildir. Cumhur İttifakı çıkara, al-ver sürecine dayalı bir ittifak değildir. İttifakımızın duruşu sağlamdır, iradesi sağlamdır, mayası sağlamdır, hamuru sağlamdır, ahlakı sağlamdır, hedefleri sarsılmaz düzeydedir. Cumhur İttifakı tarih yazmaya hazırdır. Cumhur İttifakı Türkiye’yi zafere taşımaya ant içmiştir.

HERKES TERSİNE GİDERKEN: Dedikoduyla geçirilecek vakit yoktur. Nitekim vakit Mersin’in huzur vaktidir. Siyasi ayak oyunlarıyla Mersin’i meşgul etmeye kimsenin hakkı yoktur. Önümüzdeki beş yıl için sizlerin iradesini bekliyoruz. Herkes tersine giderken biz Mersin’i daha da büyütmek, daha da geliştirmek arzusundayız.

CHP, PKK’NIN ELİNE GEÇTİ: Bugünkü CHP yönetimi PKK’nın eline geçmiştir. Atatürk’ün CHP’si nerede, bugünkü CHP nerededir. Sözde Kürdistan’a onay veren bu CHP’dir. Terör örgütleriyle iltisaklı kişileri belediyelere taşımayı amaçlayan bu CHP’dir. HDP’yle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çekmeye çalışan bu CHP’dir. PYD/YPG’ye vatanlarını koruyan örgüt diyen bu CHP’dir. PKK’lılara arkadaş diyen bu CHP’nin ipotekli başıdır. “YPG bize mi saldıracak?” diyen bu CHP’nin icazetli Genel Başkanıdır.

Haberin Devamı

İHANET SENARYOSU: CHP Genel Başkanı kalkmış bize milliyetçilik anlatıyor. Sakarya Arifiye’deki Tank-Palet Fabrikası üzerinden yalan üstüne yalan konuşuyor. Milli silah sanayinden rahatsız. Çünkü Tank-Palet Fabrikası’nda yapılacak silahlar YPG’yi vuracak. Çünkü burada üretilen silahlar PKK’yı hedef alacak. Korkusu budur, kaygısı budur, telaşı bu yüzdendir. Kılıçdaroğlu’nun maskesi düşmüştür. İhanet senaryosundaki rolü kâbusa dönmüştür.

KEŞKE ÜLKÜCÜ OLSAYDI: Kılıçdaroğlu milliyetçilikten bahsediyor, fren tutmuyor ülkücü olduğunu iddia ediyor. Keşke olsaydı, keşke ülkümüzden feyizlenseydi. Geçmiş olsun, zillete düştü düşeli bırakın milliyetçiliği, milliğinden bile eser kalmadı. Kılıçdaroğlu milliyetçi olursa dünya tersten döner. Kılıçdaroğlu ülkücü olursa güneş batıdan doğar.