Siyaset Eski Bakan Hasan Fehmi Güneş'in acı günü

Eski Bakan Hasan Fehmi Güneş'in acı günü

16.08.2008 - 16:38 | Son Güncellenme:

.

Eski Bakan Hasan Fehmi Güneşin acı günü

İÇİŞLERİ eski bakanlarından Hasan Fehmi Güneş'in Çanakkale'de hayatını kaybeden eşi, 71 yaşındaki Yurdaşen Güneş, Sakarya'nın Karapürçek İlçesi'nde toprağa verildi.
Çanakkale'deki yakınlarını ziyarete giden Yurdaşen Güneş dün geçirdiği bir rahatsızlık sonucu öldü. Güneş'in cenazesi Karapürçek İlçesi'ne getirildi. Yurdaşen Güneş, Karapürçek'teki Büyük Camii'de kılınan namaz ardından toprağa verildi. Cenaze töreninde eski bakan Hasan Fehmi Güneş'in oldukça üzgün göründü. Cenazeye Sakarya Valisi Hüseyin Atak, CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi ve yakınları katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da cenazeye çelenk gönderdi.

Haberin Devamı


AYAKKABI NÖBETİ

Koruma polisi vali ve kaymakamın ayakkabılarını bekledi .
 SAKARYA Valisi Hüseyin Atak ile Karapürçek Kaymakamı Soner Karabaşoğlu, namaz kılmak için camiye girerken ayakkabılarını koruma polisi eline alarak caminin giriş kapısında bekledi.
İçişleri eski bakanlarından Hasan Fehmi Güneş'in Çanakkale'de hayatını kaybeden eşi Yurdaşen Güneş'in Karapürçek İlçesi'nde bugün öğle namazı ardından cenaze namazı kılındı. Güneş'in cenaze namazına katılmak üzere Karapürçek İlçesi'ne gelen Sakarya Valisi Hüseyin Atak, eski bakan Güneş'e başsağlığı diledikten sonra Karapürçek Kaymakamı Soner Karabaşoğlu ile birlikte öğlen namazı kılmak üzere camiye girdi. Kaymakamın makam şoförü Vali Hüseyin Atak ve Kaymakam Karabaşoğlu'nun ayakkabılarını eline alarak caminin giriş kapısında namazın bitmesi için bekledi.
Namaz bitiminde Vali Atak ile Kaymakam Karabaşoğlu camiden çıkarken makam şoförü Vali Atak'ın ayakkabılarını yere bırakırken Kaymakam Karabaşoğlu'na ayakkabılarını giymesine yardımcı oldu..