Siyaset İmamoğlu’nun parti ziyaretleri

İmamoğlu’nun parti ziyaretleri

04.07.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’yle başladığı parti ziyaretlerini dün de Saadet Partisi, İYİ Parti ve HDP ile sürdürdü. İmamoğlu, ilk olarak Saadet Partisi’ni ziyaret etti. İl Başkanı Abdullah Sevim’in İstanbul dışında olması nedeniyle İmamoğlu’nu İl Başkan Yardımcısı Bülent Kaya karşıladı.

İmamoğlu’nun parti ziyaretleri

Ekrem İmamoğlu, daha sonra İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu ziyaret etti. İttifak sürecindeki katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten İmamoğlu, “Hem İstanbul seçimi, hem 31 Mart hem 23 Haziran süreci her iki siyasi partinin büyük bir siyasi başarısıdır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, “Ak Parti ve MHP’den bir geri dönüş oldu mu?” sorusuna, “MHP’den henüz bir geri dönüş almadık. Ak Parti’den, belediye başkanlarıyla ziyaretimize gelmek istedikleri noktasında bir geri dönüş geldi bize. Pazartesi günü için bir randevu verdik” diye konuştu.

Athena grubunun kurucuları Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler de, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.