Siyaset İşte torun Zeynep Serra

İşte torun Zeynep Serra

08.09.2010 - 07:34 | Son Güncellenme:

.

İşte torun Zeynep Serra

Cumhurbaşkanı Gül'ün torunu dün ilk kez basının karşısındaydı. İkindi namazını Fatih Hırka-i Şerif Camii'nde kılan Gül'e kızı Kübra Sarımermer ve 6 aylık torunu Zeynep Serra da eşlik etti CumhurbaŞkanI Abdullah Gül, Türk İslam Müzesi'nde açılan '1400. yılında Kur'an Sergisi''ni gezdi.

Sultanahmet'teki Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ne eşi Hayrünnisa Gül ile gelen Abdullah Gül'ü müze girişinde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili karşıladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, müzeye girişi sırasında, çevredeki vatandaşların sevgi gösterileri üzerine, onları el sallayarak selamladı. Gül, ikindi namazını Hırka-i Şerif Camii'nde kıldı. Gül ile birlikte camiye kızı Kübra Sarımermer ve 6 aylık torunu Zeynep Serra da geldi.

Burada ikindi namazını kılan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Hırka-i Şerif'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Gül, camiden çıkışında kendisini alkışlayan vatandaşlara el salladı.

Öte yandan makam aracına yaklaşan Zuldan Hamamcıoğlu adlı vatandaş, Cumhurbaşkanı Gül'den yardım talebinde bulundu. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Hamamcıoğlu, ''Almanya'da Parkinson tedavisi gördüğünü, Türkiye'de 1 milyon dolar parasının dolandırıldığını ve bu paranın kurtarılması için Cumhurbaşkanı Gül'den hukuksal anlamda yardım istediğini'' söyledi.