Siyaset İYİ Parti’de Halisdemir mesajı için ihraç istemi

İYİ Parti’de Halisdemir mesajı için ihraç istemi

27.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in aleyhine paylaşım yapan İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Songül Sarıtaşlı, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

İYİ Parti’de Halisdemir mesajı için ihraç istemi

 ANKARA Milliyet - Sarıtaşlı, sosyal medya hesabı üzerinden “Semih Terzi’nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz değil mi?” notunu paylaşmış, tepkiler üzerine paylaşımını silerek, sosyal medya hesabını kapatmıştı.

Haberin Devamı

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, konuya ilişkin olarak yaptığı basın açıklamasında “İYİ Parti Tokat İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Uğur Songül Sarıtaşlı, Twitter hesabında 15 Temmuz Şehidimiz Ömer Halisdemir hakkında akıl ve vicdan sahibi hiçbir Türk vatandaşının kabul edemeyeceği, İl Teşkilatımız ve bütün İYİ Parti camiasını derinden üzen oldukça çirkin bir paylaşımda bulunmuştur. Şehidimiz Ömer Halisdemir, Türk milletinin Anadolu coğrafyasındaki varoluş mücadelesinin milyonlarca şehidinden birisidir. Bu çirkin paylaşımdan haberdar olduğumuz an itibarıyla bahse konu kişiyi kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettiğimizi ve bundan sonrasını yüce Türk adaletine bıraktığımızı kamuoyuna duyururuz” ifadelerini kullandı.