Siyaset MHP lideri Bahçeli'den İYİ Partililere çağrı: 'Gelin helalleşelim birlikte yürüyelim'

MHP lideri Bahçeli'den İYİ Partililere çağrı: 'Gelin helalleşelim birlikte yürüyelim'

13.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

CHP’nin yanlışının, Everest’i geçtiğini savunan Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun çizgisi Kuvay-ı Milliye değil olsa olsa Kuvayi İnzibatiye’dir” dedi. Bahçeli MHP’den ayrılıp İYİ Parti’ye katılanlara da helalleşme çağrısı yaptı...

MHP lideri Bahçeliden İYİ Partililere çağrı: Gelin helalleşelim birlikte yürüyelim

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçim mitingleri ekseninde Cumhur İttifakı dışında kalan 30 il içindeki Yozgat ve Kırıkkale’deydi. Muhalefet partililerini sert dille eleştiren Bahçeli, İYİ Partililere helalleşme çağrısı yaptı. Bahçeli, şunları söyledi:

Haberin Devamı

ZİLLET KAFİLESİ: CHP-HDP-SP-İP-ÖDP bir olmuş, birlikte olmuş mahvımızı planlayanlarla omuz omuza vermişlerdir. Sırtlarını Kandil ve Pensilvanya’ya dayamışlardır. Normal şartlarda birbirlerine selam vermeyecek olanlar zillet kafilesinde buluşmuşlardır. Hedefleri bölünme senaryolarına çanak tutmaktır. Bunları yaparken PKK’nın siyasi uzantılarıyla hareket etmekten gocunmuyorlar.

KİRLİ PAZARLIK: Belediye meclis üyelikleri üzerinde kirli pazarlık yapıyorlar. Belediyelerde yeni bir çukur ve hendek siyasetine kapı aralıyorlar. HDP; Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Bursa gibi büyükşehirlerde belediye başkan adayı çıkarmıyor.

CUMHUR ÖLDÜ MÜ: Amaçlarını açık açık ifade ediyorlar. Diyorlar ki, ‘Kürdistan’da kazanacağız, batıda ise AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz’. Bu hainlerin dediğine bakar mısınız? Cumhur öldü mü ki Kürdistan’dan bahsedebiliyorlar? Bozok Yaylası’nın yiğit evlatları tükendi mi ki bölücülüğün düdüğünü öttürebiliyorlar? Ey densizler, Zillet oradaysa millet burada.

Haberin Devamı

BONCUK GİBİ DİZİLDİLER: CHP Genel Başkanı, YPG’yi aklaya dursun, biz teröristleri silindir gibi ezip geçmeye yeminliyiz, kararlıyız. CHP-HDP-İP-SP-ÖDP boncuk gibi dizilmiş, Kandil’in yörüngesine, Pensilvanya’nın dümen suyuna girmiştir.

KUVAYİ İNZİBATİYE: CHP, PKK’yı besiye çekmiş, kuluçkaya yatırmıştır. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Bunlardan da bir yol olmaz. Atatürk’ün CHP’sinin PKK’lılarla bir araya geldiğini görmek bu partinin geçmişi açısından utanç kaynağı, rezalet yumağı, yüz kızartıcıdır. Kılıçdaroğlu’nun çizgisi Kuvay-ı Milliye değil olsa olsa Kuvayi İnzibatiye’dir. Sağduyulu CHP seçmenlerine açık çağrımdır. Bu Kılıçdaroğlu’ndan kurtulun, CHP’ye çöreklenmiş defolu siyasetçileri sırtınızdan atın.

YANLIŞ EVEREST’İ AŞTI: Atatürk’ün posterlerini bebek katilinin kanlı ve karanlık resimleriyle yan yana getirenden CHP’li olmaz. Hani diyorlar ya ‘CHP’nin yanlışları Ağrı Dağı’nı da aştı’ diye. Ne Ağrı Dağı, bunların yanlışı Everest’i geçti Everest’i. CHP’ye oy veren vatandaşlarım kimsesiz değildir. Cumhur İttifakı onları da kucaklayacaktır.

Haberin Devamı

AL GÜLÜM, VER GÜLÜM: İP’in, PKK’nın siyasi uzantılarıyla al gülüm ver gülüm ilişkisi ayyuka çıkmıştır. Sözde Iğdır’da aday çıkarmamışlardı. Ama Kandil’in Iğdır adayı İP’in aday çıkarmamasına teşekkür ederek karşılık vermiştir. Meral bunlara kardeş, Temel yandaş, Kemal ise yoldaşlık yapmıştır.

HELALLEŞME ÇAĞRISI: Bir zamanlar partimizde bulunmuş ve bir sebepten dolayı İP’e gitmiş, bundan dolayı da şu anda pişmanlık duyan kardeşlerime açık çağrımdır. Zillete ortak olmayın. Yanlışa kucak açmayın. Gelin helalleşelim ve 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sine birlikte yürüyelim.

TANK FABRİKASI YANITI: Kılıçdaroğlu bize utanmadan, sıkılmadan milliyetçilik anlatıyor, yüzsüzce eleştiriyor. Diyor ki, “Dünyanın hiçbir ülkesi kendi silah fabrikasını bir başka ülkenin ordusuna vermez.” Silah fabrikasının satışına onay veren milliyetçi olmaz. Şu yalana bakın. Trump’a tepki göstermediğimizi söylüyor, yalan. Kılıçdaroğlu’na soruyorum: Yabancı güçlerden silah alsak daha mı iyiydi? Savunma sanayinde yerlilik ve millik oranının yüzde 68’e çıkması mı seni üzüyor, bu mu uykularını kaçırıyor? Bir defa Sakarya’da kurulu bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne ait olan Tank-Palet Fabrikası satılmadı, yalnızca işletme hakkı 25 yıllığına devredildi.

Haberin Devamı

‘Atatürk bunları denize dökerdi’

Kılıçdaroğlu ve zillet ortaklarına baksak, yabancıların eline avucuna mahkum olmamız kaçınılmazdır. Aziz Atatürk manda ve himayeye hasımdı. Bugünün CHP’si manda ve himaye hayranı. Aziz Atatürk tam bağımsızlık yanlısı idi. Bugünün CHP’si tutsaklığa meraklı. Aziz Atatürk yerinden kalksa bunların alayını müstevlilerle birlikte kovalar, yakaladığı yerde de denize dökerdi.

MHP lideri Bahçeliden İYİ Partililere çağrı: Gelin helalleşelim birlikte yürüyelim

Bahçeli’nin fotoğrafı rekor kırdı

Bahçeli’nin kalpaklı fotoğrafı sosyal medyada “tık” rekoru kırdı. İlk 10 saatte yaklaşık 3 milyon tıklan fotoğraf şimdiye kadar yaklaşık 5 milyon tıklanmaya ulaştı. Fotoğraf, “Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır” notuyla MHP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştı. Bahçeli’nin başındaki kalpağı Uluslararası Kafkas Derneği Genel Başkanı Oğuz Berk hediye etmişti.