Siyaset MHP lideri Bahçeli'den Millet İttifakı çıkışı: Kaos peşinde koşuyorlar

MHP lideri Bahçeli'den Millet İttifakı çıkışı: Kaos peşinde koşuyorlar

12.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Biz beka dedik, bunlar belanın yörüngesine girdi. Kriz arayanlar zillette yuvalandı. Kaos peşinde koşanlar bu ittifakın parçası oldu” diyerek Millet İttifakı’na yüklendi

MHP lideri Bahçeliden Millet İttifakı çıkışı: Kaos peşinde koşuyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’da ezanın ıslıklanması tartışmalarına ilişkin olarak, “8 Mart akşamı Taksim’de bir grup ezan okunurken ıslık çalmış. Yani ezandan rahatsız olmuşlar, akıllarınca protesto etmişler. Bu densizliktir, ahlaksızlıktır, vandallıktır, arsızlıktır. Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır, mukaddesat ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP’den tepki geldi mi? İP’ten tepki geldi mi? HDP’den itiraz yükseldi mi? Bunlar zillettir. Bu namertler bilsinler ki; ezan susmayacak, bayrak inmeyecek, Türkiye asla bölünmeyecek” dedi. Ankara’nın Etimesgut ilçesinde MHP Etimesgut Seçim Ofisi’nin açılışında halka hitap eden Bahçeli şunları söyledi:

Haberin Devamı

- BELANIN YÖRÜNGESİNDELER: Biz Cumhur derken, zillet yine kaosa sarıldı, Kandil’in ağzına baktı, Pensilvanya’nın eteğine tutundu. Biz beka dedik, bunlar belanın yörüngesine girdi. CHP-İP-HDP-PKK-TKP-ÖDP-Pensilvanya aynı fotoğraf karesine, aynı ittifak şemsiyesi altına girdiler. CHP, devletimizin ve milletimizin bekasına göz koyan çevrelerle iş birliği yaptı. Güçlü Türkiye hedeflerini kabullenemedi, hazmedemedi. CHP-HDP-İP-SP aynı kazanın içinde kaynayan katran misali birbirine kenetlenip tutundular. Bunların ruhunda ABD, akıllarında Kandil ve Pensilvanya vardır. Kriz arayanlar zillette yuvalandı. Kaos peşinde koşanlar bu ittifakın parçası oldu. Yerli ve milli siyaseti sindiremeyenler aynı kümede birleşti.

Haberin Devamı

- BOMBA OLUP YAĞARIZ: Bizden istenen bin yıldır sahibi olduğumuz vatanımızda misafir gibi kalmaksa eğer, bunu ayaklarımızın altına alır çiğneriz. Sınırımızın yanı başında terör devleti kurulmak isteniyorsa, seyirci kalamayız, hainlerin tepesine bomba olup yağarız.

MHP lideri Bahçeliden Millet İttifakı çıkışı: Kaos peşinde koşuyorlar
- PATATESİ KURŞUN GİBİ KULLANDILAR: Bugün açıklanan büyüme rakamları en kötü senaryoların geride kaldığını gösteriyor. Buna da kulp takarlar. Büyümedeki gelgitlerden memnuniyet duyarlar. Tıpkı Gezi Parkı’nda ağacı bahane ettikleri gibi, şimdi de patatesi, patlıcanı, soğanı, biberi, tanzim satış noktalarını kirli siyasetlerine alet edip kurşun gibi kullanıyorlar. Çünkü utanmaları, vicdanları yok, ahlakları kalmamış. Çünkü zillete düşmüşler, akıl tutulmasına gömülmüşler. Türkiye küçülürse küçülsün, ama bunların yalanları, riyaları, işbirlikçileri yeter ki büyüsün.

- PKK BELEDİYELERE YUVALANAMAYACAK: Türkiye zillete teslim olmayacaktır. Türk milleti zillete haddini 31 Mart’ta bildirecektir. Etimesgut zillete sur çekip geldiği gibi gönderecektir. Bu gerçekler ışığında Türkiye’nin beka sorunu olmadığını söylemek Türk ve Türkiye düşmanlarının ağzıdır. Siyasi istikrarı koruyacak, 2023’e emin adımlarla ilerleyeceğiz. PKK’nın belediyelerde tekrar yuvalanma girişimlerine göz yummayacağız.

- KILIÇDAROĞLU’NA ŞİİRLİ YANIT: Beka sorununa inanmayan Kılıçdaroğlu’na merhum şairimiz Arif Nihat Asya’nın şu dizeleriyle cevap veriyorum: Tevekkül Allah’adır zillete katlanılmaz! Ya hayat ya ölüm! Bunun ötesi olmaz.

Haberin Devamı

- YAVAŞ YAVAŞ OYMAK: Etimesgut Belediyesi’ne Sayın Enver Demirel, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne de Sayın Mehmet Özhaseki çok yakışacak, Ankara derin bir oh çekecektir. Ankara’yı yavaşlatmak, yavaş yavaş altını oymak hiç kimsenin haddi değildir. şimdi Etimesgut’a soruyorum, ama öyle bir cevap veriniz ki, siyasi devşirmeler ne oluyor desin, siyasi fırıldaklar saklanacak delik arasın.