Siyaset Öztrak: Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız

Öztrak: Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız

15.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in fezlekesine ilişkin, “Terör, terörist CHP’nin kırmızı çizgisidir. Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız” dedi. 

Öztrak: Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız

ANKARA Milliyet - Öztrak, dün düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

Haberin Devamı

YURTLARI DENETLEMEDİNİZ: Gençlerimiz için yeterli yurt açmayan sizsiniz. Gençlerimizin yurt ve barınma ihtiyacını, taşeronlara havale eden de sizsiniz. Vakıflara, cemaatlere, paralel yapılara bu işi siz ihale ettiniz. Hükümet olarak bunlara bir de maddi destek verdiniz. Bu yurtları da doğru dürüst denetlemediniz.

GÖREVİNİ SAVSAKLAMIŞTIR: En son 19 yaşında bir Tıp Fakültesi öğrencisi, Enes Kara... Öğrenci evinde maruz kaldığı baskı nedeniyle, yaşama ümidini yitirdi, canına kıydı. Tüm ülkemizi üzüntüye boğdu. Bir sorunu çözmenin ön koşulu, önce sorunla yüzleşmektir. Bu ülkede öğrencilerimizin yurt ve barınma sorunu vardır.  Sayın Genel Başkanımız yurt meselesini, en geç iki yıl içerisinde çözme sözünü vermiştir. 

Haberin Devamı

İMRALI’YA ÇİÇEK ATMASINDAN: Milletimiz sırtında bir yük, bir kambur haline gelen Erdoğan şahsım hükümetini üstünden silkeleyip atmak için gün saymaktadır. Öyle görünüyor ki Erdoğan da bunun farkındadır. Bunu nereden mi biliyoruz? Erdoğan’ın İmralı’ya çiçek atmasından, İmralı’dan yeni bir siyasi himmet beklemesinden. Herhalde bunun için, küçük ortağın da rızası alınmıştır. Bahçeli atmak için, mitilini de hazırlamıştır.

DEDİKODU BAKANI MI: (Soylu'nun Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile konuştuğu iddiası) Süleyman Soylu bu ülkenin atanmış İçişleri Bakanı mı? Yoksa atanmış dedikodu bakanı mı? İçişleri Bakanı elindeki belgeye dayanarak konuşur, işkembe-i kübradan sallamaz.

TERÖR KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR: (HDP'li Semra Güzel dokunulmazlığının kaldırılması) Terör, terörist CHP’nin kırmızı çizgisidir. Fezleke Meclis’e geldiğinde gereğini yaparız. Şunu da sormak istiyorum, Gülen ile kucak kucağa, diz dize fotoğraf çektirenlerin fezlekeleri ne zaman Meclis’e gelecektir?

Yazarlar